To je to što me zanima!

Želite tipkati poruke na Fejsu? Morate instalirati i Messenger

Sljedećih dana bi opcija za slanje poruka trebala nestati iz Facebooka, a oni koji žele slati poruke, morat će instalirati aplikaciju Messenger na svoje uređaje
Vidi originalni članak

Svi koji koriste Facebook za slanje poruka preko mobitela ili tableta, sad će i morati instalirati i koristiti Messenger. Potez je bio za očekivati, jer Facebook već neko vrijeme potiče korisnike da ga instaliraju, a one koji imaju obje aplikacije, automatski prebacuje na Messenger. Taj su plan najavili još u travnju, a u službenoj izjavi rekli su kako će sljedećih dana i dalje slati obavijesti ljudima da, ako žele slati i primati poruke, da moraju instalirati Messenger. To znači da bi uskoro ova funkcija trebala potpuno nestati iz osnovne Facebookove aplikacije. 

Iz kompanije navode kako je njihov cilj da Messenger bude najbolje mobilno rješenje za komunikaciju, a trenutno ga koristi oko 200 milijuna ljudi, piše TechCrunch.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • user_467051 29.03.2016.

    Da li mi neko može odgovoriti na sledeće pitanje?Kad prilikom pisanja poruke na 'messengeru' pogrešno upišem neko slovo i onda kad hoću da ga obrišem na '×',često(ali ne uvek)mi obriše umesto jednog,dva slova,a ponekad samo jedno kako je po meni i ispravno.Da li je to do tasature na aparatu ili je do 'messengera'?

  • MilkaKmezic Buvac 06.11.2015.

    Imam instaliran facebook,messenger i viber novi telefon pa se ne snalazim najbolje,hajde da mi neko pomogne?!

  • MilkaKmezic Buvac 06.11.2015.

    Zdravo svima imam puno pitanja o messenger - u.Kako ga isključiti da neskida ostali račun na telefonu?jer sam se odjavila sa fejsa isključila internet i u toku noći račun se ispraznio?!Dopunjujem racun sa dopunama,a telefon je android LG F60

Komentiraj...
Vidi sve komentare