To je to što me zanima!

Žestok listopad: Apple će iPad mini predstaviti 23. listopada

Samo tri dana nakon Applea, Microsoft će zaoštriti konkurenciju na tržištu tableta izbacivanjem Windows 8 operativnog sustava i svog tablet uređaja Surface
Vidi originalni članak

Apple će 23. listopada imati konferenciju na kojoj se očekuje da će predstaviti mini iPad kojim će dodatno zaoštriti borbu s jeftinijim uređajima iz Googlea i Amazona, doznaje Reuters iz 'dobro obaviještenih izvora'. Manji tablet najavljuje se već mjesecima, a iako iz Applea o svemu šute, AllThingD doznaje kako će sigurno biti otkriven tablet s ekranom dijagonale između 7 i 8 inča. 

Manjim tabletom, Apple želi konkurirati Kindle Fire HD i Google Nexus 7 tabletima koji se prodaju po 199 dolara. Samo tri dana kasnije stići će dodatna konkurencija Appleu jer će Microsoft predstaviti Windowse 8 i svoj Surface tablet.

Ono što je upitno je isplativost manjeg iPada. Amazon i Google svoje uređaje prodaju gotovo bez zarade zbog cijene njihove proizvodnje, a kako piše Reuters, Amazon na Kindle Fireu zarađuje prodajom sadržaja poput glazbe, knjiga..

Idi na 24sata

Komentari 6

  • analovekaja 14.10.2012.

    HAHAHAHA svakih 5 minuta novi mobitel il ipad izađe

  • anna85 14.10.2012.

    za sta se oni kolju a tako svejedno, ionako nesu ni jedan ni drugi kupit

  • DanijelSrpak 14.10.2012.

    sada slijedi tužba samsunga

Komentiraj...
Vidi sve komentare