To je to što me zanima!

ZTE Axon 7 je moćan i velik, a u Hrvatsku dolazi u prosincu

Axon 7 s 5,5-inčnim ekranom, Dolby Atmos zvučnicima i moćnim hardverom imat će i trogodišnje jamstvo, a moći ćete besplatno zamijeniti ekran u 6 mjeseci od kupnje, ako ga oštetite
Vidi originalni članak

Kineski div ZTE kod nas je bio relativno nepoznat, no njihovi su mobiteli već godinama prisutni i kod nas i to u ponudi operatera, a od rujna su u suradnji s Recrom odlučili krenuti samostalno u prodaju telefona, a trenutno nude pet modela. Od prosinca će im se pridružiti i najnoviji Axon 7, koji je nagrađen na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu i to za napredak u audio inovacijama, odnosno Dolby Atmos i svoj virtualni surround zvuk koji je u kratkoj prezentaciji uistinu zvučao odlično. 

ZTE je u srijedu predstavio svoj top model, koji dolazi s 5,5-inčnim AMOLED ekranom rezolucije 2560x1440 piksela u metalnom kućištu. Pogoni ga Snapdragon 820 procesor uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Opremljen je i moćnim kamerama od 20 mpx s f/1.8 otvorom blende i optičkom stabilizacijom te prednjom od 8 megapiksela. Što se tiče baterije njezin kapacitet je 3250 mAh, a telefon dolazi s USB-C konektorom. 

Telefon dolazi s Androidom 6, ali početkom sljedeće godine dobit će nadogradnju na Nougat i podršku za Googleov Daydream platformu za virtualnu stvarnost.

Poznato je kako će mu cijena biti oko 450 eura, no kupcima će se vjerojatno svidjeti i jamstveni uvjeti. Telefon ima tri godine jamstva, ali i besplatnu zamjenu ekrana u slučaju oštećenja u šest mjeseci od kupovine te jedan besplatan popravak od oštećenja tekućinom u tom jamstvu, iako sam telefon nije vodootporan. Osim Axona, ZTE je predstavio i druge uređaje koje planiraju ponuditi u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mali zeleni prigorec 13.11.2016.

    Imao dva ZTE-a, oba razočarala.

  • 21911naivana 11.11.2016.

    A meni se ženska u banci prije tri godine smijala i u nevjerici me tri puta pitala koji mobitel... (u pitanju je bio ZTE Arizona) kad sam htjela m-zabu...Eto ti sad na... ZTE je sasvim ok za svakog normalnog čovjeka koji se normalno služi mobitelom, a za pokemone i ostala sr... imate fujitsu mobitele :-P

  • iPhonchek 11.11.2016.

    Tipičan proizvod za hrvatske standarde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare