To je to što me zanima!

Alisa i njen medo: Curica (2) iz ruševina spasila je tek igračku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Hrvatskoj Kostajnici sedam je kuća urušeno a dvije su napukle. Klizište je i dalje aktivno, a kućama se ne može pristupiti. Obitelj Orlić spasila se u zadnji trenutak...
Vidi originalni članak

Od jutra se kuća tresla. Nismo znali što se zbiva. Tek kad je snažno puklo, onda smo počeli bježati. Bile su u pitanju sekunde u kojima smo spašavali život. Najvažnije nam je bilo spasiti djecu, tako da smo s njima u naručju izletjeli iz kuće, rekao je Semir Orlić.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Hrvatskoj Kostajnici sedam je kuća urušeno a dvije su napukle. Klizište je i dalje aktivno, a kućama se ne može pristupiti. Obitelj Orlić spasila se u zadnji trenutak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bili smo u kući, supruga, naših dvoje djece, kći Alisa (2) sin Abdulah (9). Čuo se lom. U posljednji tren spasili smo živu glavu - kazao je Semir Orlić, branitelj, dodajući kako mu ovako strašno nije bilo niti na bojištu. Njegova kći Alisa nije se odvajala od plišanog medvjedića. Rekla je da je imala dva, ali da joj je jedan ostao u ruševinama kuće.

Na sve strane se lomilo, neki susjedi su zapomagali, čula se rika goveda. Bile su u pitanju stotinke sekunde u kojima smo spašavali gole živote, rekao je Orlić.

Volonteri Crvenoga križa njegovoj kćeri Alisi su donijeli novog medvjedića, no djevojčica i dalje pita za medvjedića koji joj je ostao kod kuće. Obitelj je još u šoku, a djeca nisu niti svjesna što se zbilo.

Stradalima u poplavama možete pomoći pozivom na broj 0609011.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lovric 15.03.2018.

    jadan narod,brinuće o njima dok budu upaljene kamere,a poslije...?

  • 14.03.2018.

    plinkovicu, ajmo graditi kuce, jest da nije kao gunja, da nema mogucnosti okrenut brdo para kao onaj pekinezer mrak sataras, ali opet red je da drzava napravi kuce! zar ce se narod opet morati skupljati u pomoci? eee plinki, to ti narod povezuje, humanitarne akcije ne dijele ljude na ustase i partizane, razvija se zajednistvo koje moze otjerati takve kao ti

  • jopajopica12 14.03.2018.

    Meni je bilo strašno vidjet ovo na televiziji...žao mi je ljudi koji sve to prolaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare