Video

Komentari 16

Alisa i njen medo: Curica (2) iz ruševina spasila je tek igračku

U Hrvatskoj Kostajnici sedam je kuća urušeno a dvije su napukle. Klizište je i dalje aktivno, a kućama se ne može pristupiti. Obitelj Orlić spasila se u zadnji trenutak...

Od jutra se kuća tresla. Nismo znali što se zbiva. Tek kad je snažno puklo, onda smo počeli bježati. Bile su u pitanju sekunde u kojima smo spašavali život. Najvažnije nam je bilo spasiti djecu, tako da smo s njima u naručju izletjeli iz kuće, rekao je Semir Orlić.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

U Hrvatskoj Kostajnici sedam je kuća urušeno a dvije su napukle. Klizište je i dalje aktivno, a kućama se ne može pristupiti. Obitelj Orlić spasila se u zadnji trenutak.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bili smo u kući, supruga, naših dvoje djece, kći Alisa (2) sin Abdulah (9). Čuo se lom. U posljednji tren spasili smo živu glavu - kazao je Semir Orlić, branitelj, dodajući kako mu ovako strašno nije bilo niti na bojištu. Njegova kći Alisa nije se odvajala od plišanog medvjedića. Rekla je da je imala dva, ali da joj je jedan ostao u ruševinama kuće.

Na sve strane se lomilo, neki susjedi su zapomagali, čula se rika goveda. Bile su u pitanju stotinke sekunde u kojima smo spašavali gole živote, rekao je Orlić.

Volonteri Crvenoga križa njegovoj kćeri Alisi su donijeli novog medvjedića, no djevojčica i dalje pita za medvjedića koji joj je ostao kod kuće. Obitelj je još u šoku, a djeca nisu niti svjesna što se zbilo.

Stradalima u poplavama možete pomoći pozivom na broj 0609011.