To je to što me zanima!

Antonio o Zvezdama Granda: Moja simpatija je Karleuša

Veliko finale showa Zvezde Granda je pred nama. Jedan od 12 natjecatelja u njemu je i Antonio Krištofić iz Hrvatske. S njim je razgovarala Ivana Šundov
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer znat će se pobjednik showa Zvezde Granda. Antonio Krištofić iz Matulja tvrdi kako mu nije bitna pobjeda već mu je najvažnije da je imao priliku nastupati u ovom showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

YouTube

null

- Od malih nogu znam da se želim baviti pjevanjem cijeli život. Mogao sam se prijaviti na bilo koji show u Hrvatskoj, ali mislim da je ova prijava u Zvezde Granda najbolje što sam mogao napraviti, rekao je Antonio.

Dodao je kako u Hrvatskoj trenutno vlada neka potpuna kamuflaža mladih pjevača koji imaju nešto za reći i imaju jasnu viziju sebe.

- Svatko tko je iz Hrvatske došao u Srbiju bio je onda nakon toga puno bolje prihvaćen u Hrvatskoj. Preskočio sam onu stepenicu borbe desetljećima da dođem do Beograda i nešto napravim tamo, rekao je.

Show Zvezde Granda počeo je u rujnu prošle godine i traje do lipnja 2018. Traje kao školska godina.

- To je jedna opaka borba i stvarno čovjeka iscrpi do tog šestog mjeseca. To je jedan ogroman proces i u principu malo tko izdrži i malo tko ostane isti od devetog do šestog mjeseca.

Antonio je otkrio i tko mu je najbolje ‘sjeo’ od članova žirija.

- Marija Šerifović mi je uzor. Ali moja simpatija je Jelena Karleuša. Postoji neka čudna konekcija između mene i nje iako nismo nikad privatno imali kontakt. Jelena je prava diva, rekao je Antonio.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Natka_1 15.06.2018.

    Et to sto dobro pivas ok Al SRBIMA IC PIVat i jos ti onA. Plasticna casa jogurta idol

  • idemija 14.06.2018.

    E moj Antonio Super pjevas i na ekavici i ijekavici pokazao do da znas Sve da pjevas Ali vidim u komentarima da ti ne zeli svako srecu za pobjedu zato ti ja zelim veceras sve najbolje i dabogda pobjedio usprkos svima koji te nevole 😉

  • mimara 14.06.2018.

    o moj Antonio zar si na to spao? Pjevas jos i ekavicom da bi se pokazao i dokazao .Kome ? Srbima . Vjeruj puno si izgubio kod obozavatelja.Zar imas morala da se vratis na Matulje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare