Obavijesti

Video

Komentari 19

Antonio o Zvezdama Granda: Moja simpatija je Karleuša

Veliko finale showa Zvezde Granda je pred nama. Jedan od 12 natjecatelja u njemu je i Antonio Krištofić iz Hrvatske. S njim je razgovarala Ivana Šundov

VIDEO

U četvrtak navečer znat će se pobjednik showa Zvezde Granda. Antonio Krištofić iz Matulja tvrdi kako mu nije bitna pobjeda već mu je najvažnije da je imao priliku nastupati u ovom showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

YouTube

null

- Od malih nogu znam da se želim baviti pjevanjem cijeli život. Mogao sam se prijaviti na bilo koji show u Hrvatskoj, ali mislim da je ova prijava u Zvezde Granda najbolje što sam mogao napraviti, rekao je Antonio.

Dodao je kako u Hrvatskoj trenutno vlada neka potpuna kamuflaža mladih pjevača koji imaju nešto za reći i imaju jasnu viziju sebe.

- Svatko tko je iz Hrvatske došao u Srbiju bio je onda nakon toga puno bolje prihvaćen u Hrvatskoj. Preskočio sam onu stepenicu borbe desetljećima da dođem do Beograda i nešto napravim tamo, rekao je.

Show Zvezde Granda počeo je u rujnu prošle godine i traje do lipnja 2018. Traje kao školska godina.

- To je jedna opaka borba i stvarno čovjeka iscrpi do tog šestog mjeseca. To je jedan ogroman proces i u principu malo tko izdrži i malo tko ostane isti od devetog do šestog mjeseca.

Antonio je otkrio i tko mu je najbolje ‘sjeo’ od članova žirija.

- Marija Šerifović mi je uzor. Ali moja simpatija je Jelena Karleuša. Postoji neka čudna konekcija između mene i nje iako nismo nikad privatno imali kontakt. Jelena je prava diva, rekao je Antonio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić