To je to što me zanima!

Australka putuje s kartonskim likom muža: 'Previše mi fali...'

Skupa smo sanjali o putovanju oko svijeta, morala sam mu ispuniti želju, rekla je Michelle koja obilazi svijet s kartonskim likom muža. Njezin suprug preminuo je od raka, a ona sada živi njihov san
Vidi originalni članak

Rekla sam mu da ću ga fotografirati i napraviti njegov kartonski lik da i on može putovati sa mnom, rekla je Australka Michelle Bourke (58). Odlučila je ispuniti želju muža koji je preminuo od raka i s njime proputovati svijet. Iako je u početku htjela napraviti zastavu, bila joj je prevelika, pa je napravila njegov kartonski lik, spakirala ga u kofer i tako putuje od 2017. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rasplakala sam se ispred Eiffelova tornja, Pariz je tako romantičan, oduvijek smo ga željeli posjetiti - kaže Australka koja je putovanje s kartonskim likom preminulog supruga Paula krenula u New Jerseyju. Tamo ga je čak i odvela na koncert Paula McCartneyja.

Putovala je i u New York, Tajland, London i brojne druge lokacije, a napisala je čak dvije knjige o preminulom mužu, 'Razgovori s Paulom' te putopisnu knjigu 'Putovanja s kartonskim Paulom'. 

- Uživamo na putovanjima. Mnogo ljudi stane, neki ga čak i pozdravljaju, a neki nisu mogli vjerovati što radim - rekla je Michelle koju su negativni komentari u početku obeshrabrivali, a kasnije ih je počela ignorirati.

- Otkad je umro, previše mi fali, ali zauvijek je sa mnom u mojim uspomenama i u mom srcu, a na ovaj način sam ispunila naš zajednički san o putovanjima po svijetu - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ĐorđePatković 02.06.2019.

    ona ga je i sahranila nestručnom ishranom

  • ha eto 02.06.2019.

    Da mi je vidjeti kako ga troši, na koji način?

  • area 62 02.06.2019.

    Nemoj ga samo zaboraviti na nekom checkingu 😂😉🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare