To je to što me zanima!

Bambi i prijatelji: Stado srna istrčalo na cestu kod Virovitice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Moja sestra i njen muž vraćali su se sa slavlja kada im je na putu iskočilo stado srna. Bilo ih je sigurno oko dvadesetak, ako ne i više, rekla nam je čitateljica koja je poslala video...
Vidi originalni članak

Moja sestra i njen muž vraćali su se sa slavlja kada im je na putu iskočilo stado srna. Bilo ih je sigurno oko dvadeset, ako ne i više. Uočio ih je još u polju tako da je na vrijeme usporio da se srne ne preplaše, rekla je čitateljica koja nam je poslala video. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač je divljač primjetio prije tjedan dana u polju na cesti nedaleko od Virovitice. Dvadesetak srna brzo je pretrčalo prometnicu i i dalje nastavilo svoj put.

Divljač uglavnom izlijeće na cestu u ranu zoru i sumrak. Savjestan vozač na vrijeme je zaustavio automobil i izbjegao eventualnu štetu.

Vozite li se cestama kroz šumovite, nenaseljene predjele - budite oprezni bez obzira na znakove - jer divljač ne poznaje prometna pravila.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • First Lady 04.01.2018.

    Kada cure idu negdje na feštu odmah se i promet zaustavlja :) sva sreća da nije nitko naletio na njih, nitko ne bi dobro prošao.

  • sol 04.01.2018.

    Sve jedno; lijepo za vidjeti, ali ne ubijati,

  • arow 04.01.2018.

    Ja vidim cobanac,kobase i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare