To je to što me zanima!

BB Marijan prošao je Oluju i Bljesak i bio ranjavan dva puta

Zbog žene je ostavio posao u Švicarskoj, a kako kaže prijatelj, tad je umalo upao u dugove. Po zanimanju je kuhar, a za prijatelje često voli pripremati jela....
Vidi originalni članak

Ostao sam mlad bez staraca. Živio sam malo kod kumova, pa kod tete, rekao je Marijan Lisak (48) sustanarima dok su bojili uskrsna jaja u humanitarne svrhe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukućanima se povjerio kako mu je otac umro kad je imao dvije godine i da ga se ni ne sjeća. Majka je preminula kad je imao 14, a o tome kako su umrli nije htio govoriti. Bio je štur i kratak.
- Nije za javnost - rekao je Lisak, bivši pripadnik 1. gardijske brigade i ATJ Lučko. Iako je rođen u Zagrebu, Marijan već godinama živi na Jadranu.

Kako kaže njegovu sinu Martinu (24) odgovara ta klima.
Lisak je rastavljen i s bivšom suprugom ima sina koji je student posljednje godine novinarstva. O sinu, kažu prijatelji, stalno priča.

STIŽE BEBA! BB Anezi je tračala Luciju, pa saznala da će postati majka...


- Mi imamo prijateljski odnos. Znao me odvesti i u izlazak - ispričao nam je nedavno student. Nakon razvoda doživio je još jedan ljubavni brodolom.


Ratne godine

Zbog žene je ostavio posao u Švicarskoj, a kako kaže Martin, tad je umalo upao u dugove. Po zanimanju je kuhar, a za prijatelje često voli pripremati jela.


- Stalno nešto priprema, Marijan je odličan kuhar - ispričao nam je njegov prijatelj Željko Zmiša (44). Upoznali su se u motoklubu Tigrovi, a obojica su i hrvatski branitelji.
- Istina je, Marijan je bio ranjavan dva puta. Obojica smo prošli Domovinski rat, ali nikad o tome ne pričamo. Izbjegavamo te priče - rekao je Zmiša. Max se ne voli prisjećati rata, u kojemu je bio od početka.

PRIZNAO JE BB Bojan: 'Otvorio sam se... Počelo mi je biti stalo do ljudi'

Tad je prošao gotovo cijelu Hrvatsku, bio je u Bljesku i Oluji, te je tijekom ratnih godina ranjavan čak dva puta. Osim toga, prošao je čak osam operacija. Posljednjih godina organizira sportsko-rekreacijska natjecanja vojnih invalida

.
- I u mladosti se volio baviti sportom. Rado je igrao nogomet, a s tim je nastavio i nakon rata - govori nam Zmiša. Dodaje kako je Max aktivan u raznim aktivnostima i da su njegova velika ljubav motocikli. Motocikli su ih i spojili, i to u motoklubu Tigrovi, u koji je Marijan Lisak prešao nakon što je bio u Veteranima.

SVE JE IZMISLIO 'Igrokaz' Luke Roka: Ipak nije tetovirao ime svoje BB ljubavi


- Većinom su branitelji i bajkeri u klubu - kaže Zmiša. Osim na moto susrete, Tigrovi odlaze odati počast svojim stradalim i nestalim prijateljima i kolegama iz rata. 
- I kad ne idemo ciljano tamo, stanemo kraj spomenika ili groba i zapalimo lampaš poginulima - priča Lisakov prijatelj. Obilježavaju sve godišnjice i obilaze druge klubove.

Omiljen u društvu


- Max uvijek ide s nama. Nikad ne propušta susrete i godišnjice - ispričao nam je Zmiša.
Prisjetio se i obilježavanja Oluje 2015. godine.
- Bili smo u Kninu i Čavoglavama. Družili smo se i s Thompsonom - govori bajker. Lisak je i sina Martina jednom odveo na mini turneju motociklom.
Marijan je, prema riječima prijatelja bajkera, omiljen u društvu.

Trenutačno je slobodan, a Zmiša priča kako je Lisak često u ženskom društvu i da im je on zanimljiv. Kaže kako ga čudi da se u Big Brother kući drži po strani.
- Ne znam zbog čega je tako, on je inače dominantniji. Sve nas je iznenadio - govori Zmiša. U reality show je ušao zbog novca, a kad je prijateljima objavio da odlazi u izolaciju, svi su bili u čudu.
- Mislili smo da se zeza - smije se Zmiša. Kaže kako mu je žao što nije bio zapovjednik u tjednom zadatku.
- Onda bi bili red i disciplina - rekao je bajker.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • na1987 30.03.2018.

    U jednom opisu se opisao da je otišao u mirovinu 1997.godine i da je zadovoljan..to je sa cca njegovih 25-26 godina.

  • uvijekkontra 30.03.2018.

    Fujjjjjj BB fujjjjj rtl

  • musakax 29.03.2018.

    Nikad dosta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare