Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
58 komentara

BB Anezi je tračala Luciju, pa saznala da će postati majka...

Biti majka jedan je poseban poklon. U duhu zabavnog dijela majčinstva, imam lijepe vijesti za tebe. Big Brother ti čestita na bebi, rekao je Bigi iznenađenoj pjevačici Anezi

Foto: RTL
58 komentara

Nakon što je prije nekoliko dana Alena Nezirević Anezi (31) u ispovjedaonici Big Brothera otkrila kako misli da će jednoga dana biti odlična mama te kako bi voljela imati bar troje djece, Bigi ju je odlučio testirati kako bi potvrdio njezine riječi. Pozvao ju je u ispovjedaonicu kako bi joj objasnio kakav je to zadatak za nju pripremio.

SVE JE IZMISLIO 'Igrokaz' Luke Roka: Ipak nije tetovirao ime svoje BB ljubavi

- Biti majka jedan je poseban poklon. U duhu zabavnog dijela majčinstva, imam lijepe vijesti za tebe. Big Brother ti čestita, upravo si postala mama - rekao joj je Bigi. 

film | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Anezi će tako čitav dan nekomu od stanara morati glumiti mamu te se pritom u potpunosti brinuti da njezino dijete ne bude gladno i žedno, da bude sigurno, da ga uči lijepom ponašanju, savjetuje i ispravlja.

SANKCIJE Prekršio pravila Big Brother kuće: Antonio kažnjen šutnjom

- Po izlasku iz ispovjedaonice, dočekat ćeš svoje dijete. Big Brother se pobrinuo da preskočiš prvih sedam godina svih briga oko djeteta, tako da odmah dobivaš dijete od sedam godina - napomenuo je Big Brother Anezi. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Anezi i Antonio Benčak (21) su ranije tog dana tračali Luciju Stojak (23) u vrtu kuće. Pjevačica se požalila Križevčaninu da će Splićanka ipak svojim ponašanjem i pričama utjecati na Nikolu Sedlara Bogu (23) i njihov odnos.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

- Rekla sam joj da je ljubomorna na mene i Bogu jer ne znam kako bi drugačije protumačila njezino ponašanje - započela je Anezi temu o Lucijinom ponašanju. Zatim je dodala kako Splićanka gubi utjecaj u kući. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

- Dobro znam Luciju i njezine mane i vrline i ona te jednostavno ne voli i to se ne može promijeniti - zaključio je Križevčanin. Anezi se složila s njim.

I DRUGI GA KOPIRAJU Uzrujao je gledatelje: BB Tomo oblači pelene i baletne suknjice

- Vidim da više nema snage se prepirati, odnosno boji se što bi joj ja odgovorila - rekla je pjevačica. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Nakon dva mjeseca provedenih u Big Brother kući, Lucija je odlučila odjenuti pregaču, uzeti kuhaču u svoje ruke te svima pokazati svoje kulinarsko umijeće. Stanari su bili posebno sumnjičavi pa su odlučili pozorno nadgledati rad nove Big Brother kuharice, spremno ulijećući sa savjetima, i ne dopuštajući da ni u jednom trenutku ne ostane sama za štednjakom.

 

Pročitajte još i ovo! Ovo je sladoled koji liječi mamurluk. 

Naši partneri pišu
Message