To je to što me zanima!

Bez ijednog ukrasa na boru: 'U trendu su tradicionalne boje i prirodni i reciklirani materijali'

Dizajnerica interijera, Snješka Kožul, otkrila nam je nekoliko tajni kako ukrasiti svoj dom ovog Božića sa što manje dekoracija. potrebni su vam prirodni i reciklirani materijali. Pogledajte na YouTube kanalu 24sata...
Vidi originalni članak

Na moju radost sve tradicionalne boje ponovno su u trendu - rekla je dizajnerica interijera Snješka Kožul koji je svoj stan već u potpunosti pripremila za nadolazeće blagdane. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Već na samom ulasku osjetio se miris borovih grana. Ove godine u trendu su prirodni materijali pa je Snješka veći dio stana ukrasila granama bora. 

Ukrašavanje je podijelila u tri dijela - ulazni prostor, dnevni boravak i kuhinja. Svaki dio ima svoju priču, a međusobno daju predivan spoj. 

- Predsoblje sam podigla zlatnim i srebrnim ukrasima jer je to prostor sam za sebe pa se zlatna i srebrna ne miješaju s crvenom i zelenom - objasnila je Snješka.

U centralnom prostoru stana je, naravno, bor. Začudo bez ijednog ukrasa, potpuno minimalistički. 

- Naglasak je na prirodnim elementima. Ako nemamo prirodnu jelku onda idemo s bobicama, borovim granama... - rekla je.

Kuhinju je podigla ukrasima crvene boje, te crvenim cvjetovima Božićnih zvijezda.

- Mislim da je crvena jako topla, ali i temperamentna i dinamična - odgovorila je Snješka. 

Zašto je u stanu potrebna i dobra rasvjeta te kako zapravo izgleda stan dizajnerice Kožul pogledajte na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata. Cijelu Oriđiđi produkciju pratite i na društvenim mrežama: Instagram-u, Facebook-u, TikTok-u i LinkedIn-u. 

Pogledajte video: 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare