To je to što me zanima!

Bezobrazluk u Zadru: Pobjegli iz restorana, a nisu platili račun

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na sigurnosnoj snimci restorana vide se dvojica mlađih muškaraca koji nakon večere skaču s terase kako bi izbjegli plaćanje računa. Nekoliko puta su pogledali gleda li ih itko prije nego su se dali u bijeg
Vidi originalni članak

"Zaista smo motivirani kad su nam gosti zadovoljni i jako se trudimo", rekli su nam iz restorana Proto koji se nalazi u centru Zadra kada smo ih upitali za komentar o ovom neugodnom iskustvu koje se dogodilo u subotu u večernjim satima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovakav slučaj dogodio im se samo jednom u prošlosti, ali su krivca našli u blizini restorana i nakon suočavanja je pristao pokriti račun.

"Ovo ponašanje je nevjerojatno, pojeli su večeru u sljedovima i popili bocu vrhunskog vina", opisali su nam što je dvojac konzumirao prije nego su odlučili oštetiti restoran. Osoblju restorana, međutim, više smeta nedostatak poštovanja prema trudu i radu nego materijalna šteta koju su turisti napravili.

S ovakvim gostima nisu imali puno iskustva, ali znale su ih snaći druge neugodnosti. "Bude raznih gostiju, svađaju se s konobarima, lijepe žvakaće gume po inventaru ili gase opuške na neprimjerenim mjestima", opisali su iz restorana neke od problema s kojima se svakodnevno susreću.

Dodali su da su im najdraži hrvatski turisti. "Oni zaista cijene dobru hranu. Zahtjevni su i znaju što žele, ali su jako zahvalni gosti", pohvalili su ih.

Idi na 24sata

Komentari 211

  • Pahuljica12345678 08.08.2018.

    Citam tu svasta, ali znate sta, nije tu kod nas nista skupo!!! Nego mi imamo premale place da si to priustimo, premali standard. Za strane turiste mi nismo skupi!! To sve govori.... a ti ljudi, sto ih dvore, kuhari sto kuhaju, to je njihov trud i za taj trud su nagradjeni u cijeni toj koja je...i opet premalo!!!

  • 741852 06.08.2018.

    obično ugostitelji kradu, varaju ...ostali su neugodno iznenađeni da su oni žrtve, ne snalaze se.

  • dahhmal 06.08.2018.

    To je zadnje dno od ponasanja ali ne bi se cudil da toga bude sve vise i vise jer cijene kaj su nabili pa to je perverzija pileca krilca 120 kuna jedino mi je zal decki i cura kaj rade jer najvjerovatnije ce oni placati stetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare