To je to što me zanima!

Croata i Šebalj 'zaplesali' tango na snijegu: Riknuo nam je auto

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zima nam je donijela i prvu epizodu na snijegu. Juraj je u goste doveo hrvatsko-argentinskog borca čiju borbu očekuje cijela regija, a protivnik je balkanska zvijezda Vaso Bakočević...
Vidi originalni članak

Francisco dolazi iz Argentine, a tamo je rally, odnosno automobili, nacionalni sport. Kume, suvozačko mjesto je tvoje, rekao je Šebalj popularnom Croati (31), članu zagrebačkog ATT-a koji je u zadnjem svom nastupu u najjačoj europskoj MMA organizaciji, KSW-u, ostvario uvjerljivu pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pored moje kuće prolazi rally Dakar, doslovno 50 metara od rodne kuće prolazi motori, automobili, kamioni i quadovi - pohvalio se Croata. Franciscova specijalnost je hrvanje, a s MMA temom spomenuli su i vjerojatno Croatinog suparnika, a to je balkanska zvijezda Vaso Bakočević.

- Ne volim ga, nikad ga ni neću voljeti. On je ljigavac koji mi je vrijeđao obitelj i ženu. Pozdravit ću ga i zagrlit samo ako uzme mikrofon i javno mi se ispriča za sve što je rekao - objasnio je njihov odnos Croata. Osim borilačkih tema dečki su se dotaknuli i Maradone te Juana Manuela Fangia.

- Maradona je nekima u Argentini sve! Postoji crkva u kojoj se mole za njega. Ja ga cijenim samo kao sportaša - rekao je Croata. Zima nam je donijela i prvu epizodu na snijegu. Šebalj se morao jako sporo vozit, a drift nije bio problem zbog ljetnih guma. 

- Ovo je najbolji osjećaj koji možeš doživjeti - rekao je Šebalj dok se Croata vezao i spremao za svoju drift avanturu, a onda je uslijedio tango na ledu, kako kaže Juraj Šebalj.

Što Croata misli o hrvatskom temperamentu, Senni, i ostalim hrvatskim i južnoameričkim temama, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako se Croata snašao za volanom na snijegu te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • korisničko ime zauzeto 18.02.2021.

    zakaj vrište?

  • future79 18.02.2021.

    Panchy Schumacher💪👊😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare