Obavijesti

Video

Komentari 2

Croata i Šebalj 'zaplesali' tango na snijegu: Riknuo nam je auto

Croata i Šebalj 'zaplesali' tango na snijegu: Riknuo nam je auto
5

Zima nam je donijela i prvu epizodu na snijegu. Juraj je u goste doveo hrvatsko-argentinskog borca čiju borbu očekuje cijela regija, a protivnik je balkanska zvijezda Vaso Bakočević...

VIDEO

Francisco dolazi iz Argentine, a tamo je rally, odnosno automobili, nacionalni sport. Kume, suvozačko mjesto je tvoje, rekao je Šebalj popularnom Croati (31), članu zagrebačkog ATT-a koji je u zadnjem svom nastupu u najjačoj europskoj MMA organizaciji, KSW-u, ostvario uvjerljivu pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pored moje kuće prolazi rally Dakar, doslovno 50 metara od rodne kuće prolazi motori, automobili, kamioni i quadovi - pohvalio se Croata. Franciscova specijalnost je hrvanje, a s MMA temom spomenuli su i vjerojatno Croatinog suparnika, a to je balkanska zvijezda Vaso Bakočević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne volim ga, nikad ga ni neću voljeti. On je ljigavac koji mi je vrijeđao obitelj i ženu. Pozdravit ću ga i zagrlit samo ako uzme mikrofon i javno mi se ispriča za sve što je rekao - objasnio je njihov odnos Croata. Osim borilačkih tema dečki su se dotaknuli i Maradone te Juana Manuela Fangia.

- Maradona je nekima u Argentini sve! Postoji crkva u kojoj se mole za njega. Ja ga cijenim samo kao sportaša - rekao je Croata. Zima nam je donijela i prvu epizodu na snijegu. Šebalj se morao jako sporo vozit, a drift nije bio problem zbog ljetnih guma. 

- Ovo je najbolji osjećaj koji možeš doživjeti - rekao je Šebalj dok se Croata vezao i spremao za svoju drift avanturu, a onda je uslijedio tango na ledu, kako kaže Juraj Šebalj.

Što Croata misli o hrvatskom temperamentu, Senni, i ostalim hrvatskim i južnoameričkim temama, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

Drift na snijegu! Šebalj i Croata ‘zaplesali’ tango *riknuo im auto* | ZVIJEZDE VRIŠTE | Epizoda 57 11:39

Kako se Croata snašao za volanom na snijegu te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković