To je to što me zanima!

Driftanje pošlo po zlu: Traktor izvlačio BMW i Audi iz mulja

Dva auta njemačkih registracija driftala su po pijesku u Ljubaču, dok u jednom trenu nije sve pošlo po zlu. Sivi land rover je apao u mulj, plima je počela rasti, a oni se nikako nisu mogli izvući van. Traktor je spasio stvar
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Crni audi je pokušavao izvući land rover iz mulja te pokušavajući i on zaglavio. Plima je počela rasti pa je postojala opasnost od ulaska vode u auto. Nakon toga ih je crni BMW pokušao izvući, ali nije mu uspjelo. Na kraju ih je lokalni čovjek s traktorom uspio izvući na sigurno.

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia ili na www.oops.hr. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!

Ako ste propustili prošlotjednu kompilaciju najsmješnijih videa, pogledajte ih ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Pihpih 19.07.2017.

    I tad se taj plavi ovaj zeleni objekat udaljio tj žuti je bio i onda kad se taj crveni objekat udaljio. Ko koga ovde j.be.

  • max2017 19.07.2017.

    pamet u čaši .......

  • dedamraz 19.07.2017.

    Nek probaju tako driftat po Njemačkoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare