To je to što me zanima!

Ekskluzivni intervju s Miom Dimšić nakon Dore: 'Usporedba s Taylor Swift mi je kompliment'

Pobjednica Dore 2022. je Mia Dimšić, hrvatska Taylor Swift. Ovaj komentar Mia je prihvatila kao kompliment, a u utorak u 12 sati na YouTube kanalu 24sata pogledajte intervju uživo u studiju
Vidi originalni članak

Iako se ovaj komentar potencira kao kritika, pobjednica Dore, Mia Dimšić okrenula je to u svoju korist i prihvatila kao kompliment. 

POGLEDAJTE LIVE U UTORAK U 12:

Podsjetimo, Mia je na Dori nastupala pod brojem 14 s pjesmom 'Guilty pleasure', a nakon glasanja žirija i publike našla se na prvom, pobjedničkom mjestu s ukupno 257 bodova.

U utorak u 12 sati na YouTube kanalu 24sata ne propustite ekskluzivni intervju s Miom Dimšić uživo u studiju 24sata gdje ćemo komentirati sve detalje vezane za ovogodišnju svečanost najvećeg glazbenog spektakla u Hrvatskoj, Dora 2022. Osim toga, razgovarat ćemo kako će se Mia pripremati za nastup na Eurosongu 2022., a pogledat ćemo i poruke podrške i savjeta slavnih pjevača.

Svu ORIĐIĐI produkciju pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata, a pratite nas i na društvenim mrežama Facebook-u, Instagram-u, Tik Tok-u i LinkedIn-u.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nerminius 23.02.2022.

    Pjesma je po ritmu i dijelu aranžmana malo slična Taylorinoj, ali melodija nije. Tko je to provalio prvi, a papagaji bez sluha ponavljaju bilo bi zanimljivo doznati.

  • bedanc 22.02.2022.

    Čovječe, pojma nemam čemu sva ova namještaljka kad nemate nikakve šanse s takvom stvari izboriti finale? Ono, barem da imate pa ste u krađi s razlogom, ali ovo je nonsens. Živi bili pa nažalost vidjeli.

  • WALJAM TEPOPESKU 22.02.2022.

    meketalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare