To je to što me zanima!

Filip Zubčić: Kad malo sazrijem dolazi Veliki kristalni globus...

Najbolji hrvatski skijaš odgovorio nam je na 24 pitanja. Otkrio je kako se spremao za prethodnu sezonu i što je glavni razlog uspjeha te koliko mu je pomogao Ivica Kostelić
Vidi originalni članak

Tempiramo formu za siječanj i veljaču, a tako smo napravili i ove godine. Smanjili smo i intenzitet treninga, valjda je to razlog uspjeha ove sezone, rekao je Filip Zubčić, trenutno najbolji hrvatski skijaš.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ne bih izdvajao najdražu utrku ove sezone, ali prvo postolje i prva pobjeda se uvijek pamte. Ivica je imao veliki utjecaj na mene kao trener-mentor s obzirom na to da je prošao sve te utrke - kaže Filip koji je ove godine ostvario zapažene rezultate. U japanskoj Naebi ostvario je prvu pobjedu karijere, dok je drugi bio u Adelbodenu i Hinterstoderu. Još je triput završavao utrke u veleslalomu u najboljih deset, četvrti je bio u Garmisch-Partenkirchenu, osmi u Beaver Creeku te deseti u Alta Badii.

Puno mu znači što tata ide s njim i na kraj svijeta ako treba, a Filip dodaje da ne zna što bi bio da nije skijaš. U svakom slučaju, veliki je navijač Dinama, pa smo ga pitali koji mu je najdraži igrač?

- Trenutno nemam najdražeg, ali bila mi je draga ona stara garda u kojoj su bili Modrić i Mandžukić - objašnjava Filip koji se nada da će se skijanje početi cijeniti i u financijskom smislu, da bude kao i tenis.

O Kristoffersenu i dalje nema najbolje mišljenje. Naime, s njim se verbalno sukobio u Wengenu pa je samo kratko prokomentirao.

- Bilo pa prošlo - kaže.

Doba korone je i u Filipovim planovima već prošlo pa je tako već odradio jedan dio priprema u Istri, naučio je i kuhati neke slastice sa sestrom. Gostovao je i kod Deana Kotige uživo na Instagramu.

- To je bilo super. Kotiga je guba lik i dobro smo se zezali - zaključio je Filip.

OSIM 24 PITANJA NA YOUTUBE KANALU 24 SATA POGLEDAJTE I NOVI SERIJAL S DEANOM KOTIGOM:

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • esoees 21.05.2020.

    Samo ti budi tak nadobudan mozda i osvojis kristalni globusčić

  • rajdaš 21.05.2020.

    Kako da ne.

  • mentalist1 21.05.2020.

    Filip je gipsov mali, zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare