To je to što me zanima!

Gelo i mlade zvijezde raspjevale Zrinjevac: 'Stvarno mi je super ovdje svirati, bili ste odlični...'

Ante Gelo i mladi pjevači poznati po nastupima u showu 'The Voice', oduševili su publiku koncertom koji su priredili na predivno ukrašenom zagrebačkom Zrinjevcu
Vidi originalni članak

Super mi je svirati na Adventu u Zagrebu, već godinama to radim. Super mi je svirati s ovom mladom ekipom. Budući da je uopće bilo pitanje hoće li biti Adventa, a ima ga, ajmo onda guštati i svirati, rekao je poznati glazbenik Ante Gelo na samom početku koncerta kojeg je s mladim zvijezdama poznatim po nastupima u showu 'The Voice' održao u petak na Zrinjevcu.

Publici koja je došla na zagrebački Zrinjevac te ona koja je koncert pratila putem YouTube kanala 24sata te Facebook stranica 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba, uz Gelu su se predstavili pjevači Bruna Oberan, Iva Ajduković i Alen Đuras te Tin Tonković na klavijaturama, Nino Krznar na basu te Mario Klarić na basu.

Publiku su rasplesali i raspjevali stranim i domaćim hitovima, a na njihovom repertoaru našle su se i brojne božićne pjesme koje su upotpunile ambijent osvijetljenog Zrinjevca.

- Ovo je pjesma koju moramo odsvirati - rekao je Ante Gelo i onda uz pjevačku pratnju Ive Ajduković odsvirao 'Bijeli Božić'.

Publika je izvođače cijelo vrijeme podržavala pljeskom, a i pratitelji koju su koncert gledali putem YouTubea i Facebooka, bili su oduševljeni koncertom.

- Ovo je bilo sve od nas. Hvala vam puno, bili ste stvarno super i vidimo se ponovno - rekao je Gelo, a onda je zajedno s pjevačima i publikom koja je pjevala iz svog glasa izveo pjesmu Dine Dvornika i Davora Gopca 'Sretan Božić, sretna Nova godina.

Inače, ovogodišnji Advent u Zagrebu svečano je otvoren 27.11. paljenjem prve svijeće na Manduševcu te zatim koncertom Marka Tolje na zagrebačkom Zrinjevcu.

- Prije deset godina ovdje na Zrinjevcu je počeo zagrebački advent. Unatoč pandemiji, unatoč potresu, zagrebački Advent ide dalje. Želim vam za vrijeme Adventa puno mira, puno ljubavi, puno nade i puno radosti. Ono što nam svima želim da je ovo zadnji pandemijski Advent. Uživajte - rekao je tom prilikom gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević.

Publika će na YouTube kanalu 24sata te Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba moći uživati i u prijenosima koncerata Ansambla Lado, Zagrebačkih Solista, najljepšim opernim arijama i duetima te Misi na španjolskom.

Ne zaboravite ni u ovo vrijeme paziti na sebe i druge. Prilikom posjeta Adventu pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite zdravi i veseli.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.12.2021.

    Gelo 💋

Komentiraj...
Vidi sve komentare