Video

Komentari 1

Gelo i mlade zvijezde raspjevale Zrinjevac: 'Stvarno mi je super ovdje svirati, bili ste odlični...'

Gelo i mlade zvijezde raspjevale Zrinjevac: 'Stvarno mi je super ovdje svirati, bili ste odlični...'

Ante Gelo i mladi pjevači poznati po nastupima u showu 'The Voice', oduševili su publiku koncertom koji su priredili na predivno ukrašenom zagrebačkom Zrinjevcu

Super mi je svirati na Adventu u Zagrebu, već godinama to radim. Super mi je svirati s ovom mladom ekipom. Budući da je uopće bilo pitanje hoće li biti Adventa, a ima ga, ajmo onda guštati i svirati, rekao je poznati glazbenik Ante Gelo na samom početku koncerta kojeg je s mladim zvijezdama poznatim po nastupima u showu 'The Voice' održao u petak na Zrinjevcu.

Novi projekt Turističke zajednice grada Zagreba počeo je na Zrinjevcu

Publici koja je došla na zagrebački Zrinjevac te ona koja je koncert pratila putem YouTube kanala 24sata te Facebook stranica 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba, uz Gelu su se predstavili pjevači Bruna Oberan, Iva Ajduković i Alen Đuras te Tin Tonković na klavijaturama, Nino Krznar na basu te Mario Klarić na basu.

Publiku su rasplesali i raspjevali stranim i domaćim hitovima, a na njihovom repertoaru našle su se i brojne božićne pjesme koje su upotpunile ambijent osvijetljenog Zrinjevca.

Paljenjem lampica na Zrinjevcu započeo Advent u Zagrebu

- Ovo je pjesma koju moramo odsvirati - rekao je Ante Gelo i onda uz pjevačku pratnju Ive Ajduković odsvirao 'Bijeli Božić'.

Publika je izvođače cijelo vrijeme podržavala pljeskom, a i pratitelji koju su koncert gledali putem YouTubea i Facebooka, bili su oduševljeni koncertom.

- Ovo je bilo sve od nas. Hvala vam puno, bili ste stvarno super i vidimo se ponovno - rekao je Gelo, a onda je zajedno s pjevačima i publikom koja je pjevala iz svog glasa izveo pjesmu Dine Dvornika i Davora Gopca 'Sretan Božić, sretna Nova godina.

Inače, ovogodišnji Advent u Zagrebu svečano je otvoren 27.11. paljenjem prve svijeće na Manduševcu te zatim koncertom Marka Tolje na zagrebačkom Zrinjevcu.

- Prije deset godina ovdje na Zrinjevcu je počeo zagrebački advent. Unatoč pandemiji, unatoč potresu, zagrebački Advent ide dalje. Želim vam za vrijeme Adventa puno mira, puno ljubavi, puno nade i puno radosti. Ono što nam svima želim da je ovo zadnji pandemijski Advent. Uživajte - rekao je tom prilikom gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević.

Publika će na YouTube kanalu 24sata te Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba moći uživati i u prijenosima koncerata Ansambla Lado, Zagrebačkih Solista, najljepšim opernim arijama i duetima te Misi na španjolskom.

Ne zaboravite ni u ovo vrijeme paziti na sebe i druge. Prilikom posjeta Adventu pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite zdravi i veseli.