To je to što me zanima!

Glas naroda: 'Daruvarac mora u zatvor, promijenite taj zakon'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U 'Glasu naroda' Zadrani otkrivaju zašto su došli prosvjedovati u slučaju Daruvarac. Većina želi ukazati na loš pravosudni sustav, ali i podržati sugrađanku Lorenu
Vidi originalni članak

Slučaj Daruvarac podigao je cijeli grad na noge. U Zadru je u srijedu prosvjedovalo nekoliko stotina ljudi. Razlog zašto su se odlučili doći, otkrivaju u 'Glasu naroda' za 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovdje sam jer što god da je ona napravila, on je nema pravo tako istući. Njemu je mjesto u zatvoru i tko garantira da on to neće opet ponoviti - rekla je Veronika, koja je na prosvjed stigla s majkom. U rukama je imala transparent 'Želim bez straha odrastati u svom gradu'. 

- Mislim da smo svi s istim razlogom, da se to više ne događa jer to se ne smije više dogoditi - rekla je Ana Gurlica, majka pretučene djevojke. 

Zadranka Marta ljutita je jer, kaže, nasilnik nije iza rešetaka. 

- Neka se mijenja zakon. Dosta je bilo - rekla je. 

- U ovakvoj situaciji moramo podržati svoju sugrađanku prije svega, ali to što se dogodilo nema apsolutno nikakvog smisla. Mora se na neki način promijeniti. Ne mogu vjerovati da nije došlo minimalno pola grada - jasan je Ivan.

Zadrani su ljutiti i zbog pravosuđa. Smatraju da je sustav 'u banani'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • majkl70 20.12.2018.

    Probuditi Bosnjakovica i ekipu,taj blebece,na cemu su.

  • juricajuric179 19.12.2018.

    Gledam danas prosvjedi u Zadru , te prosvjedi u Metkoviću, ali sve to mlitavo i uluđeno, a da je na vlasti SDP i Milanović izbila bi revolucija, i građanski rat, pa gdje je sad Gjuro Gljogoški i njegovi šatoraši? gdje su plinske boce?, zar ovo se njih ne tiće? ma da hebe se njemu on i njegovi imaju prekol 25.000 kn pemzije plus toliko ostalih benificija,ali da je milanović premijer ni to mu nebi bilo dosta:.

  • I.r.a. 19.12.2018.

    Ocistit sve drzavne institucije od jugoslavena i ostalih ti moraju trazit posao u inozenstvu a ne Hrvatska mladost.Vratit milo za drago.

Komentiraj...
Vidi sve komentare