To je to što me zanima!

Htio poljubiti model u Karlovcu pa je pao kao kruška na asfalt

Kad se čovjek zaljubi ništa mu nije teško. To nam je dokazao i David koji nam je poslao snimku na kojoj njegov dobar prijatelj pokušava poljubiti, kako kažu, najljepšu ženu u Karlovcu... I to ne bi bio problem da ta djevojka nije - model na panou
Vidi originalni članak

Moj dobar prijatelj je htio poljubiti najveću i najzgodniju žensku glavu u Karlovcu, kaže David koji nam je poslao smiješni video za Oops Croatia.. 

Ipak, to mu nije pošlo za rukom. Nakon što su mu prijatelji pomogli u tom naumu i digli ga u zrak, u trenu poljupca izgubio je (ili su izgubili) ravnotežu i pao je na asfalt. Pokazao je da je ona čuvena fraza zapravo istinita - ljubav boli!

POGLEDAJTE VIDEO:

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia ili na www.oops.hr. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti vrijedne nagrade. Sretno i (ne)spretno! 

Ako ste propustili posljednji Oops Croatia video pogledajte ga ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sve5 09.06.2017.

    preloše od editinga do fake zvukova i smjeha... drop a dislike on vid

  • Acii 09.06.2017.

    Ne mogu prežaliti ovu minutu života u što je potroši...

  • safye 09.06.2017.

    Koje sranje, ekipa sama snima glupa videa i razbija se da bi zaradili 1000 kn , kao fol slucajno snimljeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare