To je to što me zanima!

'Htjela bih postati pjevačica, a planiram otići i na liposukciju'

U četvrtom srednje, Nina je imala oko 150 kilograma i ne krije kako joj je to bila jedna od najtežih životnih razdoblja iz kojih nema najljepše uspomene
Vidi originalni članak

Kandidatkinja posljednje sezone showa ‘Život na vagi’ Nina Martina Korbar (26) dosad je izgubila 70 kilograma. S negativnim komentarima redovito se bori, ali to je neće spriječiti da ostvari svoj san i postane pjevačica. 

POKAZALA LINIJU Nina Martina u badiću na plaži: 'Napokon sam samouvjerena'

- Na hejt komentare o svojoj liniji nemam komentara. Drago mi je da i oni postoje jer je to znak da radim nešto kako treba. Takvo ponašanje više govori o takvim ljudima, a ja sam zadovoljna sama sa sobom i idem dalje - rekla nam je Nina Martina Korbar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Show 'Život na vagi' promijenio joj je život za 180 stupnjeva, a kao dva najbolja iskustva ističe: Zip line, jer na njega u Brazilu nije mogla ići zbog velike kilaže i tjedan s vatrogascima.

- Najviše se družim s Alenom, Mariom i Josipom. S njima sam u svakodnevnom kontaktu, a s Alenom čak i treniram. Još od prvog dana u kući smo se sprijateljili i nadam se da će tako i ostati - priznaje Martina.

U četvrtom srednje imala je 150 kilograma i ne krije kako joj je to bila jedna od najtežih životnih razdoblja iz kojih nema najljepše uspomene. 

- Moja najmršavija faza je nakon izlaska iz showa. Usvojila sam odlične prehrambene navije, redovito treniram, brinem o sebi i tijelu i osjećam se odlično - rekla je bivša natjecateljica, a na pitanje tko su najzgodnije Hrvatice, odgovorila je bez razmišljanja: 'Žanamari Perčić i Bojana Gregorić Vejzović'. Osim što razmišlja o liposukciji, Nina se nada da će joj se još jedna želja ostvariti. 

- Razmišljam o glazbenoj karijeri. Pjevanje obožavam još od malih nogu i oduvijek sam svima govorila da ću biti pjevačica - rekla je Nina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • creepylighthouse 28.07.2019.

    Dobit cu pr.

  • 36919751B 28.07.2019.

    Opet? Jadno.

  • 28.07.2019.

    Cerce...vidi ti nogu-ka dva stupa, bedra je sakrila al vidi listova...ajmeee ajmeee, tijelo zene od +40/45 godina,..koja je izrodila min.4dice,..i dosadni ste vise s njom. Po cemu je zanimlliva? A vidi joj ove crvene traverse-takvu nosa materina mi strina kad dodje na godisnji iz Dojclanda. Silueta je tu negdi-li la.Inace ne komentiram niciji izgled niti me to zanima ali sta da ovde komentiram kad se vec ovako puci i namista ka da je misica i misli da je nesto posebno jer vise nije prreeeetila-sad JE samo debela. 😕

Komentiraj...
Vidi sve komentare