Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Htjela bih postati pjevačica, a planiram otići i na liposukciju'

U četvrtom srednje, Nina je imala oko 150 kilograma i ne krije kako joj je to bila jedna od najtežih životnih razdoblja iz kojih nema najljepše uspomene

Foto: Robert Anic/PIXSELL/
66 komentara

Kandidatkinja posljednje sezone showa ‘Život na vagi’ Nina Martina Korbar (26) dosad je izgubila 70 kilograma. S negativnim komentarima redovito se bori, ali to je neće spriječiti da ostvari svoj san i postane pjevačica. 

POKAZALA LINIJU Nina Martina u badiću na plaži: 'Napokon sam samouvjerena'

- Na hejt komentare o svojoj liniji nemam komentara. Drago mi je da i oni postoje jer je to znak da radim nešto kako treba. Takvo ponašanje više govori o takvim ljudima, a ja sam zadovoljna sama sa sobom i idem dalje - rekla nam je Nina Martina Korbar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Show 'Život na vagi' promijenio joj je život za 180 stupnjeva, a kao dva najbolja iskustva ističe: Zip line, jer na njega u Brazilu nije mogla ići zbog velike kilaže i tjedan s vatrogascima.

- Najviše se družim s Alenom, Mariom i Josipom. S njima sam u svakodnevnom kontaktu, a s Alenom čak i treniram. Još od prvog dana u kući smo se sprijateljili i nadam se da će tako i ostati - priznaje Martina.

Foto: Privatni album/Instagram

U četvrtom srednje imala je 150 kilograma i ne krije kako joj je to bila jedna od najtežih životnih razdoblja iz kojih nema najljepše uspomene. 

- Moja najmršavija faza je nakon izlaska iz showa. Usvojila sam odlične prehrambene navije, redovito treniram, brinem o sebi i tijelu i osjećam se odlično - rekla je bivša natjecateljica, a na pitanje tko su najzgodnije Hrvatice, odgovorila je bez razmišljanja: 'Žanamari Perčić i Bojana Gregorić Vejzović'. Osim što razmišlja o liposukciji, Nina se nada da će joj se još jedna želja ostvariti. 

Foto: Instagram

- Razmišljam o glazbenoj karijeri. Pjevanje obožavam još od malih nogu i oduvijek sam svima govorila da ću biti pjevačica - rekla je Nina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message