To je to što me zanima!

'Izlazi van!': U teretani gurnuo u zid mladića koji je vježbao

Muškarac je u teretani napao 19-godišnjeg vježbača jer mu je na živce išla buka koju je proizvodio tijekom dizanja utega. Ovaj incident iz kanadske teretane je ostao zabilježen na mladićevom mobitelu
Vidi originalni članak

Trener Peter Rubish objavio je na YouTubeu snimku na kojoj se njegov učenik Charles Lalonde svađa s muškarcem koji je vježbao u teretani Buzzfit u Montrealu. Snimku je od četvrtka do danas pregledalo 1.5 milijuna ljudi. 

Lalonde je u 22 sata dizao uteg od 160 kilograma kad mu je prišao vidljivo iziritiran muškarac. Udario je po utegu koji je pao mladiću iz ruke i počeo vikati na njega da izađe van.

Lalonde je snimao svoj trening kako bi ga mogao pokazati treneru kasnije pa je tako snimio i ovaj agresivni ispad muškarca prema njemu.

- Izlazi van! Izlazi van! Razumiješ li što ti govorim? Izlazi van! - vikao je muškarac na mladića. Nakon toga ga je gurnuo prema natrag pa je ovaj leđima udario o zid.

'AKCIJA' IZA BLAGAJNE 'Sve je snimljeno!': Još jedna brutalna tučnjava u restoranu

Rubish, koji trenira Lalondea dulje od godinu dana, rekao je da se mladić dogovorio s vlasnicima teretane oko svojeg načina treniranja. Čak je na tlo stavio dodatne prostirke kako ga ne bi oštetio.

ČETVERO OZLIJEĐENIH Masovna tučnjava u Šibeniku: "Letjele su stolice i kamenje"

Nakon što su pregledane snimke nadzorne kamere, identificiran je nasilni vježbač i zabranjeno mu je daljnje vježbanje u ovoj teretani.

Lalonde je kao odštetu od teretane dobio besplatnu godišnju članarinu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bukachev 08.08.2018.

    Trebao ga je poslat na spavanje

  • mikcujec 07.08.2018.

    steroidi poticu agresivnost, kod mene u vocnjaku ima posla vise nego dovoljno za obojicu

  • Gerrard26 07.08.2018.

    Gudin od metar i ćevap zabrija da je neki opasan, a postotak sala mu 50%

Komentiraj...
Vidi sve komentare