To je to što me zanima!

Jedinstven doživljaj: Prosvjedi za reformu snimljeni u 360°

Na prepunom Trgu bana Jelačića u Zagrebu jučer se okupilo više od 25.000 građana kako bi podržali cjelovitu kurikularnu reformu.
Vidi originalni članak

Na prosvjedu, koji je trajao otprilike sat i pol, prosvjednici su govornike podržali glasnim pljeskovima, a nekoliko puta se moglo čuti kako skandiraju “Ostavka, ostavka!”.

Građani su refomu došli podržati sa zviždaljkama, trubama, balonima i transparentima na kojima su bile ispisane razne poruke, među kojima i “Cipela Šustaru, obrazovanje narodu”, “Znanje a ne dogma”, “Hod za obrazovanje” i mnoge druge koje možete pogledati u videu.

Prvi u Hrvatskoj vam donosimo snimku prosvjeda onakvog kako je izgledao kroz oči prosvjednika, snimljenog u najnovijoj tehnologiji virtualne stvarnosti!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Video produkcija 24sata pokazala je da producira bolji, inovativniji sadržaj i od nacionalnih TV postaja i tako postavlja trendove na tržištu konstantnim inovacijama.

Jedan od najvećih hrvatskih prosvjeda pokrenula je Inicijativa 'Hrvatska može bolje' iza koje stoji 300-tinjak udruga, sindikata, te mnogobrojni građani. 

Organizatori su vladajućima uputili četiri zahtjeva - povjerenje za obrazovne radnike, jednoglasan zaključak Sabora o podršci kurikularnoj reformi, rezoluciju o obrazovanju kao nacionalnom strateškom interesu, te novac i autonomiju za provedbu reforme

Idi na 24sata

Komentari 75

  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 02.06.2016.

    ... jadni izmanipulirani praznoglavci ... 50 % su bili djeca skolarci koji pobjegli iz skole na koncert Hladnog piva...

  • Borko Maestro Borkic 02.06.2016.

    Baš me čudi da ste dobro organizirali ovaj skup . Neće vam to puno pomoć luzeri :) :)

  • josuvektinebumrekel 02.06.2016.

    prepuni jelačić plac je okupirala garda od najmanje 10 miliona ljudi s tendencijom daljnjeg eksponencijalnog rasta. hihihihi

Komentiraj...
Vidi sve komentare