To je to što me zanima!

Kakav hit! Lidija Bačić Lille daruje vam za Božić tri potpisana koncertna plakata

Splitska pjevačica Lidija Bačić Lille daruje vas i ove zime. Potraži poklon na YouTube kanalu 24sata. Pobjednika izvlačimo na Božić. Sretno!
Vidi originalni članak

Lidija Bačić Lille i 24sata daruju tri najkreativnija gledatelja na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pravila su jednostavna - u komentaru ispod videa darivanja na YouTube kanalu 24sata označite voljenu osobu i napišite joj božićnu čestitku. Tri najkreativnije božićne čestitke, isključivo na YouTube kanalu 24sata, dobivaju koncertni plakat Lidije Bačić Lille s originalnim potpisom/autogramom Lidije. 

Igramo se samo četiri dana, stoga požurite i budite kreativni. 'Natjecanje' za najbolja tri komentara traje od petka, 22.12. do ponedjeljka, 25.12. u 10 sati, a pobjednike ćemo proglasiti u komentaru istog videa 25.12. u 17 sati

Podsjećamo Lidija i 24sata su već ovog ljeta darovali gledateljicu jednim ručnikom u realnoj veličini iz kolekcije 'Planet Lille'.

Na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata uskoro pogledajte i Lidijine covere božićnih stranih i domaćih pjesama za nadolazeći blagdan te covere zabavnih pjesama uz koje ćemo se zagrijavati za doček Nove godine 2024., te uz izvođenje Lidijinih pjesama uz pratnju gitare i klavijature.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zutizgzg 23.12.2023.

    za.isli da te nacija xna po dupetu,to ti je ona sta ima dobro dupe.......a glavu nema?Dupetom prica?Strasno kako su ljudi pali u svakom smislu pa ona je ponosna na to

  • zutizgzg 23.12.2023.

    ahahahahahaha,kakvo oglupljivanje i srozavanje gradana barem onih koji to dozvoljavaju

  • QR 23.12.2023.

    Prije su se ploče djelile potpisane, odjevni predmeti, ulaznice za koncerte, ali danas od ovih wb pjevačica ćete dobiti sise i guzicu na pišljivom komadu papira a sam potpis joj ne vrijedi više od papira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare