To je to što me zanima!

Kao iz filma: Tunižanin ispričao kako je Hrvaticu oborio s nogu

Noureddine Sayeh prije pet godina upoznao je svoju, tada buduću, suprugu na Facebooku. On nije znao engleski, a ona nije znala francuski, no ljubav je svejedno procvjetala. Oženili su se i ostali živjeti u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Noureddine ima veliki problem - kao i mnogi Hrvati, ne može pronaći posao. - Poslao sam preko dvadeset molbi, no još uvijek ništa. Uvjeravaju me da to nije zato što sam Tunižanin - rekao je.

Ipak, Noureddine ima vrlo neobičnu i jedinstvenu sposobnost - on može imitirati zvukove robota ustima, a dobro "skida" i njihove pokrete.

POGLEDAJTE VIDEO: Noureddine pokazuje svoj talent na glavnom zagrebačkom trgu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog svog talenta supruga Tamara prijavila ga je na show Supertalent. - Htio je ići i na arapsku inačicu showa, no nije imao novca, a slomio je i ruku i imao problema s nogom - kaže njegova ponosna supruga.

Noureddine se plesom bavi oko pet godina, a sve što zna naučio je sam.  - U Tunisu se pokušavao pridružiti mnogim plesnim skupinama, no nitko ga nije htio primiti, jer su plesni treneri znali da pleše bolje od njih - kaže Tamara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je sudjelovanje na Supertalentu jako pozitivno utjecalo na njega, Tunižanin se trudi što brže i što bolje naučiti hrvatski jezik, kako bi prepreke do pronalaska posla uspio svesti na minimum. Jedna od riječi koje je prve naučio je  - katastrofa, što se na hrvatskim ulicama često može čuti.

Tamara i Noureddine imali su poteškoća u početku, no nakon nekog vremena obje su obitelji prihvatile njihov brak, a Tunižanin se dobro uklopio u Zagrebu. Na glavnom zagrebačkom trgu stalno nastupa, a njegova imitacija robota uljepšava dan prolaznicima.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Leela12 28.04.2016.

    koliko mržnje, predrasuda i primitivizma, strašno..zato što se jedan tunižanin usudio kročiti na hrvatsko tlo

  • Adrian1 28.04.2016.

    ako hrvati loše rade one stvari očito nam trebaju arapi i to u većim količinama, možda konačno dođe do tog baby booma. Znam puno žena koje ne mogu naći frajera. Jedini je problem što svaki stranac kod nas mora imati dobar želudac za trpiti toliko rasizma od bogobojaznih Hrvata

  • Renato Habek 28.04.2016.

    Mislim da se njegovo znanje iz robotike a ujedno i automatike moze iskoristiti u modernizaciji hrvatskih tvornica... zaposle ga, daju mu megafon a on moze po pogonu "proizvoditi" "robotske zvukove"... nema posla??? Na baustelu pa nek konobari na mjesalici...

Komentiraj...
Vidi sve komentare