Kao iz filma: Tunižanin ispričao kako je Hrvaticu oborio s nogu | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 66

Kao iz filma: Tunižanin ispričao kako je Hrvaticu oborio s nogu

Kao iz filma: Tunižanin ispričao kako je Hrvaticu oborio s nogu

Noureddine Sayeh prije pet godina upoznao je svoju, tada buduću, suprugu na Facebooku. On nije znao engleski, a ona nije znala francuski, no ljubav je svejedno procvjetala. Oženili su se i ostali živjeti u Hrvatskoj

VIDEO

Noureddine ima veliki problem - kao i mnogi Hrvati, ne može pronaći posao. - Poslao sam preko dvadeset molbi, no još uvijek ništa. Uvjeravaju me da to nije zato što sam Tunižanin - rekao je.

Ipak, Noureddine ima vrlo neobičnu i jedinstvenu sposobnost - on može imitirati zvukove robota ustima, a dobro "skida" i njihove pokrete.

POGLEDAJTE VIDEO: Noureddine pokazuje svoj talent na glavnom zagrebačkom trgu

Pokretanje videa...

02:01

Zbog svog talenta supruga Tamara prijavila ga je na show Supertalent. - Htio je ići i na arapsku inačicu showa, no nije imao novca, a slomio je i ruku i imao problema s nogom - kaže njegova ponosna supruga.

Noureddine se plesom bavi oko pet godina, a sve što zna naučio je sam.  - U Tunisu se pokušavao pridružiti mnogim plesnim skupinama, no nitko ga nije htio primiti, jer su plesni treneri znali da pleše bolje od njih - kaže Tamara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je sudjelovanje na Supertalentu jako pozitivno utjecalo na njega, Tunižanin se trudi što brže i što bolje naučiti hrvatski jezik, kako bi prepreke do pronalaska posla uspio svesti na minimum. Jedna od riječi koje je prve naučio je  - katastrofa, što se na hrvatskim ulicama često može čuti.

Tamara i Noureddine imali su poteškoća u početku, no nakon nekog vremena obje su obitelji prihvatile njihov brak, a Tunižanin se dobro uklopio u Zagrebu. Na glavnom zagrebačkom trgu stalno nastupa, a njegova imitacija robota uljepšava dan prolaznicima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 66

VIDEO

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije
KAKO SI POMOĆI DO HITNE

Simptomi srčanog udara za žene i muškarce - znakovi se mogu javiti čak i tjednima ranije

Simptomi srčanog udara kod muškaraca su snažna bol u prsima, bol u lijevoj ruci ili čeljusti, te otežano disanje. I žene to mogu osjetiti, no bol kod njih može biti više difuzna, te se širiti na ramena, vrat, ruke...

Gvardiol za 24sata: Pep me odmah upozorio na jedno! A živimo da navijači budu ponosni
EKSKLUZIVNO

Gvardiol za 24sata: Pep me odmah upozorio na jedno! A živimo da navijači budu ponosni

Plus+ U velikom intervjuu Joško nam je otkrio s kim s druži u Manchesteru, tko izvodi 'prankove', zašto se čvrka sa suigračima, tko najbolje pleše, zašto se okretao posred ceste... 'Olma ću nakon susreta tražiti dres'
Razlozi zbog kojih odrasli braća i sestre prestanu razgovarati
PREKID ODNOSA

Razlozi zbog kojih odrasli braća i sestre prestanu razgovarati

U mnogim obiteljima dođe do prekida odnosa između braće i sestara. Ponekad loš odnos iz djetinjstva preraste u ogorčenost, a nekada je to naprosto različitost u karakterima