To je to što me zanima!

KSI jedva čeka doći i poručuje: 'U Hrvatskoj će biti preludo!'

SPEKTAKL U ARENI: Na najveći događaj u regiji - ‘Totalni JoomBoos’, 21. listopada dolazi 10.000 fanova i najjači svjetski i regionalni YouTuberi, među njima i jedan od najjačih - KSI
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana, najveća svjetska YouTube zvijezda - Britanac KSI (25), na svom je Twitteru objavio kako jedva čeka da konačno dođe u Hrvatsku i usput izjavio kako će sigurno biti ludo.

Put do vrha nije bio brz

Svoj prvi YouTube kanal JideJunior KSI je pokrenuo početkom 2008. godine, ali ondje je u nešto više od godinu dana objavio tek devet videosnimki igranja popularne FIFA-e. Taj kanal, koji još uvijek broji 18 tisuća pretplatnika, bio je njegov skromni početak, a zatim je 2009. pokrenuo kanal gdje ga milijuni prate danas.

I na novom se kanalu uglavnom fokusirao na igranje igrica i snimanje videa o tome, a okupio je i svoje prijatelje u gaming skupinu Ultimate Sidemen. S njima je redovito pohađao natjecanja u igranju FIFA-e, a nakon pobjede protiv jednog od osnivača tvrtke Virgin Games, Zacha Zeldina, posjetio je Las Vegas gdje je na konferenciji govorio o poslu i zaradi na YouTubeu.

Krenuo se baviti glazbom

KSI se zatim 2011. godine bacio u glazbene vode i snimio prvu pjesmu, Heskey Time, koja je automatski postala hit. Posvetio ju je britanskom nogometašu Emileu Heskeyju i svim njegovim promašenim golovima. Naime, u cijeloj svojoj karijeri u Engleskoj Heskey je zabio samo osam golova, zbog čega ga je KSI odlučio ismijati.

Nakon toga je izbacio još nekoliko pjesama, ali ono što ga je vinulo u najviše zvijezde su amaterski boksački mečevi, u kojima se bori s ostalim YouTuberima koje izaziva. Neki su stručnjaci čak išli toliko daleko i rekli kako je bolji promotor boksa od nekih profesionalnih boksača, jer svoje mečeve promovira i objavljuje na sve strane i pritom je prilično uvjerljiv i srčan.

Prvi meč je imao protiv YouTubera Joea Wellera 3. siječnja 2018. godine, a zatim se borio s YouTube zvijezdom Loganom Paulom, dok je njegovog brata, Jakea Paula i bivšeg nogometaša Ria Ferdinanda također izazvao na mečeve. Zasad se s njima, ipak, nije potukao, što ne znači da ne planira. Samo čeka da mu odgovore.

U jednom je periodu prestao snimati

Nakon prekida snimanja za YouTube i svađe s kolegom, izbacio je nekoliko diss trackova u kojima je kritizirao i ostale bivše kolege iz Sidemena. Prošla mu godina, čini se, nije bila baš laka, ali kad je imao ovakve loše trenutke uvijek se okretao svojoj obitelji i humanitarnom radu.

Veliki je humanitarac

S obzirom na veliku zaradu koju mu je YouTube donio, odlučio je novac usmjeriti u nešto korisno i plemenito. Naravno da je pritom sebi kupio skupi Lamborghini i ogromnu vilu, jer je mogao, no otplatio je i kuću svojih roditelja u kojoj trenutno žive. Obećao im je da će im financijski pomagati do kraja života, tim više što im se želi iskupiti za svaki nesmotreni trenutak kad je bio mlađi i mnogo neiskusniji.

Naime, KSI se ispisao iz srednje škole kako bi se mogao u potpunosti posvetiti YouTubeu. Tada je izjavio kako mu škola oduzima previše vremena, a njegovi roditelji, naravno, nisu bili oduševljeni tom viješću. - Roditelji su mi rekli da je to najgluplja stvar koju mogu napraviti i da ću si uništiti život - rekao je jednom prilikom. - Danas su se, pak, potpuno promijenili. Čak i snimaju sa mnom i mojim bratom Dejijem, koji također ima YouTube kanal, i potpuno razumiju to što radim", izjavio je svojedobno za Telegraph.

S njime ćemo se družiti u Zagrebu

Ovog popularnog YouTubera, strastvenog gamera i velikog humanitarca svi obožavatelji će moći upoznati vrlo brzo, već 21. listopada u Zagrebu. Ondje će se družiti s domaćim i regionalnim youtuberima koje je JoomBoos također pozvao da sudjeluju u ovom ogromnom spektaklu, a usput će odgovarati na najškakljivija pitanja koja će zanimati publiku, ispričati što ga je potaknulo da se krene baviti YouTubeom i kako mu se sviđa Zagreb.

Svi koji žele doći upoznati ovu najveću svjetsku YouTube zvijezdu svoju ulaznicu za Totalni JoomBoos mogu nabaviti putem Entria i na njihovim prodajnim mjestima po cijeni od 99 kuna. Sve informacije o kartama možete pronaći OVDJE - i požurite, jer se stvarno jako brzo prodaju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dostojevski_1 29.09.2018.

    Jedva cekam da dođe najpopularniji youtuber danasnjice. Dva dana pijem persen da me prođe glava jer uzbudenje je nenormalno.Upoznati svog idola, covjeka koji maglu proda za bubreg. Marketinski genije koji u zivotu nista ne zna,a multimilijunas je. Lako je bit pametan i radisan i dobro zarađivat, al' aj ti budi sve suprotno i dobro zarađuj..Legendo, jedva te cekan vidit i ako bogda dodirnit..volin te.

  • paminjo 28.09.2018.

    mene samo zanima sta ce oni radit u areni, sta ce to ljudi doci gledat, slusat? koji vrag rade ti jutuberi? ma ustvari, ne zanima me.. :P

  • malajedna 27.09.2018.

    Prvi put vidim i čujem za ovog 😒 Koliko li je samoo platio da ga toliko dižete i reklamirate kkhhhmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare