To je to što me zanima!

'Kuku$ na Eurosongu! Pa zašto ne! Uskočit ćemo za Hrvatsku'

Kuku$ neće stići snimiti pjesmu za ovogodišnju Doru, no sljedeća je možda njihova. S dečkima smo provjerili što spremaju godinu dana nakon izlaska njihove najveće uspješnice u karijeri - pjesme 'Oće k****'
Vidi originalni članak

Zašto Kuku$ ne bi išao na Eurosong? Hrvatskoj glazbi treba pomoć, a tko će drugi uskočiti nego mi, euforičan je trojac sa zagrebačke Trešnjevke koji je prije dvije godine pokrenuo revoluciju na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Hiljsona Mandelu, Iso Mikija i Gocu R.I.P. prije pola godine smo spojili na poligraf. Tad su tvrdili kako se nikako ne bi prijavili na Doru, no sad su promijenili mišljenje. 

POGLEDAJTE EPIZODU POLIGRAFA: 

Dečki koji su krenuli sa zagrebačke Trešnjevke ušli su u mainstream i danas zarađuju isključivo od svoje glazbe. Prepoznaju ih u Srbiji, Sloveniji, BiH, a slušaju ih klinci i njihovi roditelji. Iako njihove pjesme ne možete čuti na radiju, upravo je njihov hit 'Oće k****' osvojio YouTube scenu. Od izlaska pjesme u veljači prošle godine, skupila je nevjerojatnih 14 miljuna 'klikova' na YouTubeu.

VIDEO: TAKEOVER Kukus i Buntai o stihovima rap pjesama: 'Ovo je prava priča...'

- To je tek prvi hit, imat ćemo ih barem još sto. U pripremi su novi projekti i mislim da ćemo u 2020. stvoriti još puno hitova - rekli su. Hiljson Mandel, Iso Miki i Goca R.I.P. najavili su i veliki spektakl u zagrebačkom klubu Boogaloo. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KUKU$OVCIMA:

- Zašto Boogaloo? To je kultno mjesto s Vrbika-Šnjevke tako da nam je jedino logično bilo da odaberemo mjesto i u kojem smo se i mi često nalazili kada bi išli partijati - rekao je Hiljson Mandela. 

Dodao je kako ovaj koncert puno znači za Zagreb i njihove fanove.

TAKEOVER Prvi serijal s našim reperima: Zvijezde su Tram 11, Kukus...

- Oni nas ne vide u našem gradu po šest mjeseci, a uvijek je lijepo dati sve od sebe za ljude koji te podržavaju od prvog dana -  rekao je. 

Za svoje fanove snimili su i cover na našem YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE TAKEOVER - OCJENJIVANJE RIMA: 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 12.02.2020.

    Ovi su neki bolesni likovi, mogli bi proći na eurosongu jer tamo takvi i prolaze

  • alterego22 12.02.2020.

    Koliko su ovi ljudi nebitni, a misle za sebe upravo suprotno...

  • bubleha 12.02.2020.

    Ta "manifestacija" je pranje love. Šta radi "Uskok"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare