Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kukus i Buntai o stihovima rap pjesama: 'Ovo je prava priča...'

Vojko V, Stoka, Bizzo i General Woo, Choda, Klinac. Buntai i Kukus iznijeli su svoje mišljenje o stihovima njihovih pjesama. Tko je podbacio, a tko ih je oduševio, ne propustite pogledati u Takeoveru

Foto: Borna filic/PIXSELL
1 komentara

Trap grupe iz Zagreba Buntai i Kukus u novoj epizodi Takeovera ocjenjivali su rime poznatih pjesama čiji su autori duo iz Krankšvestera, Stoka, General Woo, Bizzo, Daka i Klinac. Davali su im ocjene od jedan do pet i obrazložili svoj izbor.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ima rime, ima sve. Ovo je baš gangsta rap. Čista petica - rekao je Hiljson Mandela za pjesmu Stoke, Generala Woo i Bizza, 'Ekipa 90-ih', a slično mišljenje iznijeli su za stihove pjesme 'Kaj Kaje'.

- Jako dobra igra riječima. Za čistu peticu. Ovo je prava zagrebačka pjesma - rekli su. Budući da se brojni youtuberi okušavaju u repanju, dečki su morali prokomentirati i njihove stihove. Na meti im je bila jedna od najpoznatijih rap pjesama u regiji koju pjeva youtuber Choda. 

- Ovo je jedinica - rekao je Iso Miki. Hiljson je dodao da je to jaka rima, ali kako mu ne mogu dati višu ocjenu od trojke. 

POGLEDAJTE ZENZACIJU: 

Za pjesme Vojka V 'Moja Lipa' dvoumili su se oko ocjene, a pjesma Dake i Klinca za njih je ništa manje od petice.

Što još kažu o poznatim rimama, pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message