To je to što me zanima!

Legendarni Branko Đurić: 'Pio sam pivo s Bradom Pittom i bio na setu s Angelinom Jolie'

Glumac, komičar i redatelj Branko Đurić Đuro poznat je po komičnim skečevima, a prije deset godina glumio je u filmu koji je osvojio Oscara za najbolji strani film, te je prošetao crvenim tepihom uz Angelinu Jolie.
Vidi originalni članak

Nema što za ulogu ne bih napravio, jedino ono što se kosi s moralnim načelima. Na primjer, ne bih pojeo meso, ali čak su me i Talijani golog 'ribali' u jednom filmu - priznao je legendarni Branko Đurić Đuro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poznati glumac, komičar, redatelj i dramski pisac bosanskih korijena, gostovao je u našem studiju 24sata i otkrio nam najzanimljivije detalje iz karijere i privatnog života. Najviše nas je zanimalo kako je bilo na setu snimanja filma 'Ničija zemlja' koji je 2002. dobio Oscara za najbolji strani film. U filmu je glumio s najpopularnijim svjetskim licima kao što je Angelina Jolie, a otkrio nam je da je u Mađarskoj pio pivo s Bradom Pittom.

Prisjetio se i svojih početaka, te rekao da je nekada puno jednostavnije bilo postati glumac. Danas treba proći razne seminare, audicije i moliti druge da te prime u ulogu

- Dok se nekada zvalo glumce, danas glumci zovu druge. Ono što kažem i svojoj kćeri koja je krenula tim putem, od glumca je teže zanimanje jedino biti glumica - zaključio je. 

U svojoj karijeri Branko Đurić proputovao je cijeli svijet na turnejama. Bio je čak i u Japanu gdje je osnovan 'fan page' iza kojeg se krila tajanstvena obožavateljica koju je jednom prilikom i upoznao.

- Slala mi je razne japanske figure i lepeze, a kasnije sam saznao da kada ti netko u Japanu pošalje lepezu to je maksimalan znak obožavanja i poštovanja - rekao je Đuro. 

Pogledajte video: 

Dodao je i da na putovanjima nije trebao znati strane jezike jer je uvijek bio među 'našim ljudima', ali da je imao prilike glumiti i na gruzijskom jeziku. Jedne rečenice sjeća se i dan danas. A koja je to rečenica, koji su mu najveći strahovi i još puno detalja iz njegove karijere i ljubavnog života, pogledajte na YouTube kanalu 24sata, te Videoteci 24sata. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • VLADEK72 09.06.2022.

    Zamisli kako se tek Brad Pitt hvali po Holywoodu da je sa čuvenim bosanskim slovencem Đurićem pio pivo.

  • mentalist1 08.06.2022.

    Lik je ogromna legenda u svojim ocima

  • sprangija 08.06.2022.

    Plastik is fantastik..živio botox

Komentiraj...
Vidi sve komentare