Obavijesti

Video

Komentari 20

Legendarni Branko Đurić: 'Pio sam pivo s Bradom Pittom i bio na setu s Angelinom Jolie'

Legendarni Branko Đurić: 'Pio sam pivo s Bradom Pittom i bio na setu s Angelinom Jolie'
2

Glumac, komičar i redatelj Branko Đurić Đuro poznat je po komičnim skečevima, a prije deset godina glumio je u filmu koji je osvojio Oscara za najbolji strani film, te je prošetao crvenim tepihom uz Angelinu Jolie.

VIDEO

Nema što za ulogu ne bih napravio, jedino ono što se kosi s moralnim načelima. Na primjer, ne bih pojeo meso, ali čak su me i Talijani golog 'ribali' u jednom filmu - priznao je legendarni Branko Đurić Đuro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poznati glumac, komičar, redatelj i dramski pisac bosanskih korijena, gostovao je u našem studiju 24sata i otkrio nam najzanimljivije detalje iz karijere i privatnog života. Najviše nas je zanimalo kako je bilo na setu snimanja filma 'Ničija zemlja' koji je 2002. dobio Oscara za najbolji strani film. U filmu je glumio s najpopularnijim svjetskim licima kao što je Angelina Jolie, a otkrio nam je da je u Mađarskoj pio pivo s Bradom Pittom.

Berlin: Branko ?uri? u društvu Angeline i Brada na humanitarnoj ve?eri Berlinalea

Prisjetio se i svojih početaka, te rekao da je nekada puno jednostavnije bilo postati glumac. Danas treba proći razne seminare, audicije i moliti druge da te prime u ulogu

- Dok se nekada zvalo glumce, danas glumci zovu druge. Ono što kažem i svojoj kćeri koja je krenula tim putem, od glumca je teže zanimanje jedino biti glumica - zaključio je. 

U svojoj karijeri Branko Đurić proputovao je cijeli svijet na turnejama. Bio je čak i u Japanu gdje je osnovan 'fan page' iza kojeg se krila tajanstvena obožavateljica koju je jednom prilikom i upoznao.

Rovinj: Weekend Media Festival, Đurologija by Branko Đurić Đuro

- Slala mi je razne japanske figure i lepeze, a kasnije sam saznao da kada ti netko u Japanu pošalje lepezu to je maksimalan znak obožavanja i poštovanja - rekao je Đuro. 

Pogledajte video: 

VIDEO

Dodao je i da na putovanjima nije trebao znati strane jezike jer je uvijek bio među 'našim ljudima', ali da je imao prilike glumiti i na gruzijskom jeziku. Jedne rečenice sjeća se i dan danas. A koja je to rečenica, koji su mu najveći strahovi i još puno detalja iz njegove karijere i ljubavnog života, pogledajte na YouTube kanalu 24sata, te Videoteci 24sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...