To je to što me zanima!

Lille postala kraljica: 'Opet ću pokazati da imam stas i glas...'

Obradila je pjesme Olivera, Parnog Valjka, Jasona Derula, a sada se vratila u novom izdanju. Na YouTube kanalu 24sata i našoj Videoteci uživajte u novim izvedbama Lidije Bačić
Vidi originalni članak

Mislim da je došlo vrijeme da opet stanem pred svoju publiku. Menadžer me obradovao sa dogovorenim koncertnim datumima, svaki dan se javljaju novi organizatori i popis nastupa ove godine se stalno povećava. Nema veće sreće  izvođaču od kontakta sa publikom, rekla nam je Lidija Bačić Lille.

POGLEDAJTE VIDEO:

Splitska pjevačica ponovno se vratila na YouTube kanal 24sata. Nakon što je do sada obradila Oliverove pjesme, pjesme Parnog Valjka, Alicije Keyes, Jasona Derula, vratila s novim obradama. Ovoga puta, na predivnoj lokaciji ispred dvorca u Sisku, Lidija je otpjevala nekoliko vlastitih pjesama te obrade popularnih hitova.

- Bajkovito izgleda. Podsjeća me na dvorce iz HBO i Netflix serija. Novost je da je ovoga puta i bend sa mnom. Taj bendovski zvuk uživo i izbor bombastičnih i vokalno jako zahtjevnih pjesama sigurno je pun pogodak i opet ce potvrditi moj zaštitni znak - I stas i glas - pojasnila nam je Lille.

Kako kaže, iako već dugo nije imala koncert, glas joj je u super formi, a na snimanju je sve prošlo bez ikakvih problema i jedva čeka da publika čuje sve pjesme. Ubrzo se bliži ljeto i po svemu sudeći popuštanje mjera koje su to zbog korona virusa pa nam je Lille ispričala kakvi su joj planovi.

- Planovi za ljeto su puno koncerata, ako situacija ostane takva da je to moguće, izlazi mi par singlova i spotova, bit ce tu i dueta, novi album je već gotov, tempiram njegov izlazak - kaže Bačić koja je i u karanteni vrijedno radila. 

Prvi koncert htjela bi odraditi negdje gdje može biti veći broj ljudi jer, kako kaže, svima fali zabave i pjesama. Kaže nam kako su neki od njezinih kolega prestali snimati pjesme, no ona ne staje, već snima čak i cijele albume jer je, kako kaže, stvaranje glazbe divan osjećaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, neće Lidija ovo ljeto samo raditi, već se planira i odmoriti.

- Nadam se da ćemo moći putovati svijetom slobodnije i obići neke tropske krajeve - zaključila je Lille.

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, službenom YouTube kanalu 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • iiiih 21.05.2021.

    Sklonili ste 👎🏼 jer je platila, a?

  • eho_ 21.05.2021.

    Ova žena ima super glas, odličan sluh i zna pjevati. Odlično izgleda i prava je mačka. E sada, dali bi trebala, ili nebi trebala, biti u minici i sl., ili s kištrom na glavi, je već njena odluka, ne bih se mješala. Nije jedina pjevačica i to dobra i kvalitetna pjevačica, mislim na internacionalnu scenu, koja u minicama pjeva. Opet ponavljam, ovaj glas nije mjau- mjau 😄😆Ona pjeva perfektno. Svi koji kaźu suprotno, ili neznaju pjevati..ili je nešta drugo u pitanju. A što? Nije ni bitno. :) 

  • sircus 21.05.2021.

    za onlyfans ne moraš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare