Video

Komentari 85

Lille postala kraljica: 'Opet ću pokazati da imam stas i glas...'

Lille postala kraljica: 'Opet ću pokazati da imam stas i glas...'

Obradila je pjesme Olivera, Parnog Valjka, Jasona Derula, a sada se vratila u novom izdanju. Na YouTube kanalu 24sata i našoj Videoteci uživajte u novim izvedbama Lidije Bačić

Mislim da je došlo vrijeme da opet stanem pred svoju publiku. Menadžer me obradovao sa dogovorenim koncertnim datumima, svaki dan se javljaju novi organizatori i popis nastupa ove godine se stalno povećava. Nema veće sreće  izvođaču od kontakta sa publikom, rekla nam je Lidija Bačić Lille.

POGLEDAJTE VIDEO:

Splitska pjevačica ponovno se vratila na YouTube kanal 24sata. Nakon što je do sada obradila Oliverove pjesme, pjesme Parnog Valjka, Alicije Keyes, Jasona Derula, vratila s novim obradama. Ovoga puta, na predivnoj lokaciji ispred dvorca u Sisku, Lidija je otpjevala nekoliko vlastitih pjesama te obrade popularnih hitova.

Lidija Bacic

- Bajkovito izgleda. Podsjeća me na dvorce iz HBO i Netflix serija. Novost je da je ovoga puta i bend sa mnom. Taj bendovski zvuk uživo i izbor bombastičnih i vokalno jako zahtjevnih pjesama sigurno je pun pogodak i opet ce potvrditi moj zaštitni znak - I stas i glas - pojasnila nam je Lille.

Kako kaže, iako već dugo nije imala koncert, glas joj je u super formi, a na snimanju je sve prošlo bez ikakvih problema i jedva čeka da publika čuje sve pjesme. Ubrzo se bliži ljeto i po svemu sudeći popuštanje mjera koje su to zbog korona virusa pa nam je Lille ispričala kakvi su joj planovi.

Lidija Bacic

- Planovi za ljeto su puno koncerata, ako situacija ostane takva da je to moguće, izlazi mi par singlova i spotova, bit ce tu i dueta, novi album je već gotov, tempiram njegov izlazak - kaže Bačić koja je i u karanteni vrijedno radila. 

Prvi koncert htjela bi odraditi negdje gdje može biti veći broj ljudi jer, kako kaže, svima fali zabave i pjesama. Kaže nam kako su neki od njezinih kolega prestali snimati pjesme, no ona ne staje, već snima čak i cijele albume jer je, kako kaže, stvaranje glazbe divan osjećaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, neće Lidija ovo ljeto samo raditi, već se planira i odmoriti.

- Nadam se da ćemo moći putovati svijetom slobodnije i obići neke tropske krajeve - zaključila je Lille.

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, službenom YouTube kanalu 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.