To je to što me zanima!

Luis (26) ima san biti vilenjak: To me koštalo 400 tisuća kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Luis Padron iz Buenos Airesa ima životnu misiju - izgledati kao vilenjak. To mu je san još iz djetinjstva kada je bio opsjednut svijetom fantazije. Kako bi postigao takav izgled podvrgnuo se brojnim opasnim zahvatima...
Vidi originalni članak

Operirao je uši u šiljaste, povećao si oči, svaki tjedan izbjeljuje kosu,a čak je i preradio čeljust za svoj vilenjački izgled. Za opasnu operaciju čeljusti otišao je sve do Južne Koreje. "Vilicu su mi prepolovili na pet mjesta i onda je ponovno spojili šarafima. Mjesec dana nisam mogao ništa jesti već piti samo tekućinu", rekao je Luis za Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U budućnosti još planira izvaditi Adamovu jabučicu, par puta operirati nos, ugraditi očnjake na zube, otići na face lifting te ugraditi implantante u oči kako bi trajno promijenio svoju boju očiju. Takva operacija je izrazito opasna jer može dovesti do trajnog oštećenja i gubitka vida. Brojni liječnici odbijaju Luisove zahtjeve za estetskim operacijama, ali on neće stati dok ne ostvari svoj san.

Vjeruje kako pripada vanzemaljskoj vrsti - Plejadancima. Plejadanci su pola vilenjaci pola vanzemaljci, a karakterizira ih duga plava kosa, velike oči i bljedolika koža. Luis vjeruje da pripada toj rasi te da oni zaista postoje. "Ja se iznutra tako osjećam i želim da moj izgled to pokazuje", izjavio je Argentinac.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 25.05.2018.

    baca novac bezveze

  • Babalonko 24.05.2018.

    Zanimljivo moram priznat.

  • su-zana 24.05.2018.

    iskopirao je moju frizuru .... kaj sam i ja vilenjak ?polu-vilenjak ? wuuuiiiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare