To je to što me zanima!

Manikura je postojana: Lijepa Valentina uteg diže ko' od šale

Treniranje girije je treniranje izdržljivosti, kako fizičke tako i mentalne, tvrde cure Valentina Zbuković i Sanja Ursula Herega iz Zagreba. Idu na natjecanja i ostvaruju odlične rezultate, a dižu po 12 do 16 kila
Vidi originalni članak

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:
 

One su prave snagatorice: "Girije su zakon!" I To sam ja!

Dvije perspektivne cure Valentina Zbuković i Sanja Ursula Herega već se par godina bave sportom koji se tek popularizira u Hrvatskoj, a riječ je o dizanju girija. Trenira ih trener koji je jedini licencirani trener za ovaj sport u zapadnom dijelu Zagreba. Valetina se crossfitom bavi već tri godine te je dosad izgubila 14 kila.

 

Dvije perspektivne cure Valentina Zbuković i Sanja Ursula Herega već se par godina bave sportom koji se tek popularizira u Hrvatskoj, a riječ je o dizanju girija. Trenira ih trener koji je jedini licencirani trener za ovaj sport u zapadnom dijelu Zagreba. Valetina se crossfitom bavi već tri godine te je dosad izgubila 14 kila. Obje se mogu pohvaliti odličnim rezultatima na natjecanjima. Sanja je vlasnica brojnih medalja sa raznih natjecanja, a posebno pamti ono u Mađarskoj u kojem je imala čak 93 ponavljanja. Valentina se može pohvaliti 3. mjestu u Ljubljani gdje je dizala 14 kila te zlatnom medaljom iz Pisarovine gdje sa girijom teškom 12 kila uspjela napraviti 125 ponavljanja. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 08.08.2017.

    bravo valentina

  • Papatest 08.08.2017.

    Ovo takmičenje u Pisarovini je od velikog međunarodnog značaja,ova cura bila je jedina takmičarka

  • Mthesecond 07.08.2017.

    Zanimljiv sport...Uviđam korist od te discipline...Za crossfit znam (super stvar) a to s girijama mi je novost,nisam znao da postoje natjecanja vezana uz isto...Svaka čast cure...Valentina mi posebno zapela za oko,uviđam kvalitetu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare