To je to što me zanima!

Marko Tolja: 'Oliver je rekao da u meni vidi budućnost glazbe'

Marko Tolja poznati je hrvatski pjevač čiji glas osvaja žensku publiku. A sada će njega pokušati osvojiti kandidati u novoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju'. Pogledajte što kaže u Velijom intervjuu na YouTube 24sata
Vidi originalni članak

U početku je znala da hoda s nekim likom s televizije, ali navikla se - ispričao je Marko Tolja kako su što je njegova supruga, Ana Tolja mislila na početku njihove veze.

Priznao je i da mu je supruga glavni kritičar, ali i prva koja čuje njegove pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO:  

- Moja supruga je prvi žiri koji moram proći - priznao je Marko. A otkrio je i da joj ne smetaju fotkanja s obožavateljicama kao ženama nekih kolega, te da je živi dokaz da postoje muško ženska prijateljstva. 

- Imam puno dobrih prijateljica. Lei Jurin bio sam kum na vjenčanju, s Marijanom Batinić sam bio cimer godinu i pol...- ispričao je. 

Već treću sezonu Marko Tolja nalazi se u ulozi žirija u showu 'Zvijezde pjevaju'. Priznaje da je puno lakše biti natjecatelj nego žiri. 

- Dogodilo se nekoliko puta da sam dao previsoku ocjenu, ali i prenisku. Drugačiji je dojam u studiju i na televiziji - objasnio je. Ispričao je i da su ga kandidati pokušali podmititi na smiješan način, ali nije posustao. 

Ispričao nam je da je u svojim najranijim danima bio favorit Oliveru Dragojeviću.

- Jako smo se dobro razumjeli u svim pitanjima. Jednom mi je rekao da vidi budućnost glazbe u meni i da imam glazbene vrijednosti koje rijetko tko ima u današnje vrijeme, te me pozvao sa sobom na koncert u Londonu - ispričao je Tolja, te priznao da mu je to najdraži nastup i dan danas. 

Za hrvatsku glazbenu sadašnjost nema puno komentara, ali tvrdi da su sami glazbenici krivi za situaciju.

- Danas svi posežu za pregledima, ali to nema veze s uspjehom. Ima puno ljudi nove generacije koji su na stream servisima jako slušani, ali nemaju nijedan koncert. 

Koje je sve detalje otkrio o svojoj obitelji i nastupima u karijeri te kako rješava svađe sa suprugom, pogledajte na YouTube kanalu 24sata te Videoteci 24sata. Pratite nas i na društvenim mrežama Instagram-u, Facebook-u, TikTok-u i LinkedIn-u.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Roby621 07.10.2022.

    Boze koji naporan i ufuran lik😅🤣

  • neznan00 07.10.2022.

    Da na dobrom si putu, kad je koncert u olimpiji?

  • uwaga 07.10.2022.

    I svi se grohotom nasmijaše

Komentiraj...
Vidi sve komentare