To je to što me zanima!

Najljepši glasovi pjevaju za Olivera: 'On će biti vječni uzor'

Prije točno godinu dana svoje oči posljednji put je zatvorio Oliver Dragojević. U znak sjećanja na legendu, pjevači Jure Brkljača i Dino Petrić podsjetili su nas na neke od nezaboravnih stihova morskog vuka
Vidi originalni članak

'Ajde, zbogom, nek ti je sritno od mene. Nikad neću grube riči kazat za tebe'...pjevao je legendarni Oliver Dragojević. Za prvu obljetnicu njegove smrti, pjevač Jure Brkljača odlučio je otpjevati pjesmu 'Ajde zbogom'. Za mladog zadarskog pjevača Oliver je uzor od malih nogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zauvijek će nam faliti, ali isto tako njegova glazba će zauvijek živjeti. On je jedan i neponovljivi, rekao je Jure. Nema tko ne zna neke od Oliverovih najvećih hitova. Bio je miljenik publike diljem zamlje. Bezvremenska glazba velolučkog umjetnika nastavlja nas podsjećati na njega i njegov život. Olivera se prisjećamo i kroz pjesmu 'Galeb i ja' u izvedbi pjevača Dine Petrića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neke od najljepših pjesama legendarnog Olivera Dragojevića u izvedbi Jure Brkljače i Dine Petrić pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jelena jesenski 30.07.2019.

    Ni meni nije jasna ovolika očaranost,on je pjevač tudjih pjesama,nikad nista nije napisao ili skladao note,sve je dobio gotovo,i lijepo je sve to izvodio.Ali, Hrvati su narod beskrajno povodljiv,vjecno u potrazi za identitetom, nikako da ga uhvate i napokon shvate da i sami nesto vrijede,umjesto da se svima klanjaju,kao sluge.

  • listovača 30.07.2019.

    Oliver je samopjevač sa dugogodišnjom karijerom,ništa više ništamanje.Nije mi jasna ovolika pompa oko jednog šlager pjevača.Kako je počelo uskoro bi ga se moglo beatificirati,jbg. živimo u katoličkoj državi.

  • TIHA VODA 30.07.2019.

    OLIVER DRAGOJEVIĆ i njegova pjesma. Kad bi i po stoti put pjevao istu pjesmu, pjevao bi je sa istim žarom i doživljajem . Oliver je BARD , ući će u legendu, a to mogu samo NAJVEĆI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare