To je to što me zanima!

Nekad može i bez Mariah Carey: Uživajte u blagdanima s vašim najdražima uz ove hitove...

JoomBoos i video produkcija 24sata Oriđiđi pobrinula se da vam božićne pripreme budu što lakše, a blagdanski ugođaj što ljepši. Pogledajte na YouTube-u 24sata ove domaće božićne hitove
Vidi originalni članak

Ako ste jedan od onih kojoj su strani božićni hitovi postali dosadni ili više ne možete slušati hit megapopularne Mariah Carey, All I want for Christmas is you, možete se okrenuti domaćoj produkciji jer smo se upravo mi pobrinuli da ove blagdanske dane provedete uz opuštajuće i vesele božićne hitove nastale u produkciji JoomBoosa i 24sata Oriđiđi produkcije.

Lidija Bačić otpjevala je pjesme brojnih vrhunskih glazbenika, a snimila je i brojne inačice božićnih hitova od kojih izdvajamo pjesmu Srebrnih krila 'Božić dolazi' koju je interpretirala uz pratnju gitare.

POGLEDAJ VIDEO: Lidija Bacic Lille - Božić dolazi (Srebrna krila cover)

Stoka, Lay Z i Zsa Zsa snimili su božićni hit koji je u vrlo kratkom vremenu skupio miijunske preglede. Uspjeh pjesme pokazao je i ulazak u finale velike glazbene nagrade Music Award Ceremony 2020. godine.

POGLEDAJ VIDEO: BOŽIĆ JE!

Još jedan božićni hit nastao u JoomBoos produkciji je pjesma Poklon, kojeg su otpjevali Leni iz Yassrstain ekipe i tada 16 godišnji Sven Pocrnić.

POGLEDAJ VIDEO: POKLON 

Prije dvije godine, hit Slovenke, Nike Zorjan, oduševio je regiju. Pjesma Poljubi me na Božić pregledana je skoro dva milijuna puta,  a ova lijepa Slovenka nije stala samo na toj pjesmi. 

Sretni blagdani! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare