To je to što me zanima!

Njemačka pilotkinja više zaradi od Interneta nego od letenja...

Prekrasne fotografije lokacija koje posjećuje Madeleine Schneider Weiffenbach iz Münchena u Njemačkoj prati više od milijun obožavatelja na Instagramu...
Vidi originalni članak

Njemica Madeleine Schneider Weiffenbach je gotovo svaki dan na nekoj novoj egzotičnoj lokaciji i to otkriva svojim 1,1 milijun sljedbenika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želim pokazati obožavateljima koliko je svijet prekrasan, rekla je Madeleine. Tako je se može vidjeti kako razgledava svjetske atrakcije poput Taj Mahala u Indiji, izležava se na Maldivima ili se vozi gondolama po Veneciji. Kao najljepšu lokaciju koju je posjetila izdvaja Havaje koji su je oduševili. 

Od 12. godine je znala da želi postati pilot, a avijaciju smatra dijelom obitelji jer su joj dva rođaka piloti. Osim što je završila obuku za pilota, završila je i magisterij iz ekonomije i pokrenula Instagram, YouTube kanal i blog.

Prekrasne fotografije koje objavljuje osigurale su joj slavu na društvenim mrežama te uskoro postala i travel blogerica, i kako kaže, uskoro je mogla živjeti samo od zarade na društvenim mrežama. 

- Ako bude dobrih poslova, u svakom trenutku vratit ću se avijaciji, dotada želim pokazati svima da postoje predivna mjesta na svijetu i želim ih sve posjetiti te podijeliti iskustva s obožavateljima - rekla je Madeleine. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • krissari72 06.10.2019.

    Onda je sve savrseno za doticnu (like)

Komentiraj...
Vidi sve komentare