To je to što me zanima!

Otpast će ti rep: 'Ben je prvi pred TV-om kad vidi životinje'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Retriver Ben iz Zagreba obožava gledati televiziju. Najviše od svega ga vesele emisije o kućnim ljubimcima. Već na prvim taktovima uvodne špice poznate serije, on krene zavijati i mahati repom...
Vidi originalni članak

Kada Benovi vlasnici upale televiziju, slatki retriver iz Zagreba prvi je ispred ekrana. Najviše voli gledati emisije o životinjama, a već na prvim takovima uvodne špice Ben počinje zavijati i mahati repom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On obožava gledati televiziju, a posebno emisije o životinjama. Obožava gledati konje. Oni ga fasciniraju. Osim toga, Ben regira na buku i na crtiće, rekao je vlasnik Marin Vidaković

'SLIČNI KAO JAJE JAJETU' Osvajaju Instagram: Oni su živi dokaz sličnosti vlasnika i psa

Osim gledanja televizije, Ben voli sve što i ostali psi, a to je igranje s igračkama ili u prirodi. U kući ima čak i svoju kutiju s igračkama.

- Odmah primijeti ako mu nedostaje koja igračka. Oko toga je škrt. Ako mu se neka igračka suši nakon pranja, on sam dođe do nje i ukrade je, bila ona suha ili ne, kaže vlasnik. Vlasnici ga opisuju kao pametnog i dobrog te privrženog ljudima.

- Ben je miran i dobar. Nije išao u školu za dresuru, on je jednostavno takav. On je kao pas za terapiju, zaključio je Marin. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BiceBolje 04.04.2019.

    Predivan je!

  • buba7777 04.04.2019.

    Bravo za vlasnike, vidi se da ste divni prema svom ljubimcu, svaka čast!

  • 03.04.2019.

    Slatkiš!!! Blago njegovim vlasnicima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare