To je to što me zanima!

Ovo je 10 kandidata koji će se boriti za titulu naj YouTubera!

Brojni videi pristizali su na natječaj kako bi se izborili za titulu najboljeg u najvećem online video talent showu u Hrvatskoj i regiji - VideoStaru. Žiri je imao težak posao, no uspjeli su - odabrano je 10 najboljih - finalista
Vidi originalni članak

Objavljujemo dugoočekivanu listu - deset najboljih videa. Njihovi 'vlasnici' borit će se za titulu najboljeg u online talent showu 'VideoStar'. Ukupno je pristiglo oko 2.000 prijava.

Ovo je lista finalista JoomBoos VideoStara:

Ovaj video poslala je ekipa koja je pripremila otkačenu glumačko-glazbeno-repersku točku s pravim 'gangsta' tipovima. Njihovo ime je 'JustFighters' i ušli su u top deset najboljih.

Sljedeća kandidatkinja koja je upala na našu listu je Adriana Kuprešak. Ona je Australka zaraznog humora i oštrog jezika, a zašto je uspjela osvojiti žiri pogledajte u njezinom videu.

I Jan Kovačić je zadivio naš žiri. Svojim videom uvest će vas u čaroban svijet glume, pjesme i plesa, pa ga zbog toga s pravom možemo nazvati - hrvatski Casey Neistat!

Ovaj kandidat ima tisuću lica. I glasova. John Bane (Nikola Banović) je odličan imitator s lakoćom je osvojio žiri i zaslužio mjesto u top deset najboljih.

Filip Dejanović (TheSikrt) snimio je video u kojem se nalazi hrpa malih 'videopriča'. Zabavan je, a sigurni smo kako mu je za snimanje trebalo puno vremena. Zbog toga, zaslužuje mjesto na ovoj ljestvici.

Gloria Berger osvojila je žiri svojom otkačenošću i ima velik potencijal da postane poznata YouTuberica. Ušla je u top deset najboljih, a ovo je njezin video.

Ovaj je 'novinar' stvarno zaslužio da ostane u igri za glavnu nagradu. On voli unijeti osobni dodir u svaki razgovor s prolaznicima, a zbog toga je nasmijao i osvojio naš žiri. Pogledajte video Zez Tv-a.

Morate priznati, transformacija koju je izveo Adis Ibrahimović nevjerojatna je. Zbog toga je i zaslužio mjesto među deset najboljih.

Matija Lazarević doista je svestran mladić. Radi prankove, vlogove, vrti se na glavi, visoko skače...pravi multitalent. Pogledajte video s kojim je zaslužio da uđe u borbu za titulu najboljeg.

Ako nikad niste čuli Zagorca kako repa, ovaj video će vas sigurno osvojiti. A osvojio je i naš žiri. Marin Mikulaš izborio je svoje mjesto pod suncem i ušao u top 10!

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Marija_26 03.11.2016.

    Jedino me nasmijao onaj zaztv...ostalo katastrofa...

  • no sleep 02.11.2016.

    ja sam ovdje biciklom

  • irinn 02.11.2016.

    Svečano obećajem da neću gledati ništa osim komentara :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare