To je to što me zanima!

Patrik treba pomoć: Dignut ću kredit da bi moj sin mogao čuti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Patrik Miljanović (12) iz Križevaca boluje od rijetkoga genetskog poremećaja. Nedavno je operacijom dobio uho, a implantat za sluh košta 78.000 kuna i nije na listi HZZO-a....
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tvoja snaga je u tome da nikad ne odustaješ od sebe, poruka je s dresa njegova omiljenog reprezentativca Marija Mandžukića, koje se drži i prema kojoj živi neustrašivi Patrik Miljanović (12) iz Križevaca.

Život ga od rođenja nije mazio.

Boluje od Treacher-Collinsova sindroma, rijetkoga genetskog poremećaja radi kojeg se kosti lubanje i lica ne mogu u potpunosti razviti. Unatoč svemu, nije tužan i ne odustaje, nego je naučio da je sreća u malim stvarima i da treba biti zahvalan na onome što ima. O njegovoj hrabroj i teškoj borbi pisali smo nebrojeno puta, a ovih dana Patrik je posebno sretan jer je nedavno dobio - uho.

Kako bi dobio taj maleni, čudesni organ, ovaj nevjerojatni mališan morao je proći dvije teške operacije, jednu u veljači i drugu u rujnu. Ipak, njegovoj borbi tu ni približno nije kraj. Naime, kako bi mu uho bilo u funkciji i kako bi njime napokon čuo, Patriku treba skupi implantat za sluh.

On stoji oko 78.000 kuna i nije na listi ortopedskih pomagala HZZO-a. Njegova majka Jelena učinit će što god je potrebno kako bi sinu i to omogućila.

- Jako sam žalosna da se za zdravlje moramo boriti rukama i nogama. Nikad nisam ništa tražila pa tako neću ni ovaj put jer će to predugo trajati. Stoga sam spremna podignuti kredit i jesti crni kruh kako bih sinu kupila implantat Bonebridge ili Baha. Prvi stoji 78.000, a drugi 56.000 kuna, i to za jednu stranu - kaže njegova majka Jelena Mašek.

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Samouhljeb Jozinović kupio penthouse od 120 kvadrata

- Tajčin sin: 'Nikad te nećemo zaboraviti, tata!'

Idi na 24sata

Komentari 65

  • albaker 12.01.2018.

    Dobar dan , Tražite kredit, tražite korporativni zajam, lično kredit, stambeni kredit, auto kredit, studentski zajam, konsolidacioni kredit, neobezbeđen kredit, rizični kapital itd. Da li ste kredit ili finansijski kredit odbacivanje iz jednog ili više razloga. Na pravom ste mjestu da dobijete kreditno rešenje! Ja sam privatni zajmodavac, pozajmljujem kompanije i osobe sa niskom kamatnom stopom i niskom kamatnom stopom od 2%. Kontaktirajte nas putem e-maila: albakerloanfirm@gmail.com

  • Patrik.Miljanović 23.11.2017.

    Ne želimo pomoć ljudi želimo da se taj proizvod zauvijek stavi na listu hzzo-a i znam da bi mi skupili začas ali nije u tome stvar!

  • Patrik.Miljanović 22.11.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare