To je to što me zanima!

Pedofil snimljen kako iznosi mrtvu djevojku (14) iz stana

Vladislava Kanshina (43) iz Moskve snimila je nadzorna kamera kako baca tijelo 14-godišnje djevojčice Marie Kalugine. Tijelo je iznio iz svog stana, a pronađeno je na tlu pored ulaznih vrata
Vidi originalni članak

Osumnjičeni pedofil tvrdi kako je djevojka prestala disati nakon žestokog seksa s njim. Istražitelji smatraju kako je Maria umrla od trovanja. Sumnjaju da je bila drogirana prije nego ju je Kanshin seksualno napao. Još uvijek ne znaju je li žrtva bila živa u trenutku kad je iznesena van.



Vidljivi su znakovi seksualnog nasilja nad njezinim tijelom, doznaje se iz izvora bliskog istrazi. Na njoj su bili i tragovi krvi. Kod osumnjičenika je pronađena droga koja u kombinaciji s alkoholom može biti smrtonosna.
Kad su policajci došli u njegov stan, pokazao im je lažnu putovnicu koja je glasila na ime drugog muškarca. U njoj je bila zalijepljena samo njegova fotografija. Njegov identitet tek je kasnije utvrđen pomoću otisaka prstiju.

PAPA U IRSKOJ 'Propusti Crkve oko pedofilije opravdano izazvali zgražanje'

U stanu su mu pronađene razne sado-mazo ‘igračke’, užad, ali i Viagra. Policiji je priznao da je djevojka u njegovom stanu znala često prenoćiti, da su prakticirali sado-mazo seks i da je za sve to znala njezina majka.

U njegov stan je, kako sam tvrdi, dolazila bez prisile, dobrovoljno, taksijem. Nakon seksa te noći, djevojka se nije osjećala dobro, pa je osumnjičenik, kako je sam rekao, otišao u ljekarnu po lijek.

Kad se vratio, ona više nije disala. Prestrašio se pa je njezino tijelo iznio van pred ulaz. Kad je policija upala u stan, osumnjičenik je prao plahte. Kanish je uhićen, a cijeli slučaj se istražuje.
Idi na 24sata

Komentari 16

  • fera11 28.08.2018.

    takve obožavaju u zatvoru...

  • volimpršut 28.08.2018.

    Kad tad makar cijeli život čekao ali došao bi dan kad bi ga se ja dočepao..kad tad!!

  • Plavusa 13 Pink G 28.08.2018.

    Nadam se da ce ga poslati u gulag na "ljetovanje".

Komentiraj...
Vidi sve komentare