To je to što me zanima!

Petko i Jole u tandemu: Tko je pobijedio u TikTok izazovima?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dalibor Petko i Joško Čagalj Jole izazvali su jedan drugoga s popularnim izazovima na Tik Toku. Od 'Savage love' plesa do 'hulahup' izazova. Tko bolje pleše, ispija i pjeva, saznajte u novoj epizodi 'Petkomanije'
Vidi originalni članak

Jole je rasturio. On je već sa svojim kćerima navikao raditi challenge za TikTok. Bez problema je sve odradio, prirodni je talent, rekao je voditelj Dalibor Petko. U novoj epizodi showa 'Petkomanija' ugostio je svog dugogodišnjeg prijatelja i pjevača. Umjesto klasičnog intervjua, Petko je odlučio provjeriti kako se Jole snalazi u izazovima koji su bliskiji generaciji njegovih kćeri. I nimalo nije razočarao, baš suprotno.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'PETKOMANIJA': Petko napakostio Joli!

Za početak, zagrijali su se s pićem, ali ne onako kako bi svi mi pomislili. Prvi izazov bio je takav da su morali u tri sekunde izgovoriti piće koje im prvo padne na pamet, a nakon toga pjevačicu te sport. Bilo je tu svega, od Severine, Josipe Lisac do viskija i nogometa. A složili su se samo u jednoj stvari. 

 - Najteži su bili izazovi u kojima je bila potrebna naša fizička sprema, odnosno ovi u kojima smo morali nešto podnijeti. Primjerice, popiti gazirano piće u trideset sekundi, pojesti limun. To je baš bila patnja - rekao je Petko. U četiri minute savladali su 11 izazova, od popularnog 'Savage love' plesa, do 'cotton bowl' izazova pa do puhanja balona sa sapunicom. 

PETKOMANIJA Petkova mama i frendice sad su i glumice: Na setu urlale jedna na drugu, čupale si i perike...

Također, Jole je Petku pričao na nekoliko stranih jezika, odnosno, to je pokušao, a Petko je morao pogoditi o kojim se jezicima radi. Zapeo je baš na svima, osim nakon rečenice 'ajde jarane, popij nešto'.

- Najzabavniji je bio 'cotton bowl' izazov. Imali smo povez na očima i morali smo staviti pamuk, odnosno vaticu u zdjelicu. Niti jedna nije upala - rekao je Petko kroz smijeh. Na kraju epizode proglasili su pobjednika. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jole, mislim da si bio bolji u svim izazovima. Čestitam ti. Sad ideš kući svojim kćerima koje su zvijezde na Tik Toku - rekao je Petko. 

Serijal “Petkomanija” dio je jesenske sheme 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE. Gledatelje očekuju uzbudljive transformacije i izazovi, a sve pratite na YouTube kanalu 24sata, Facebooku 24sata, na 24sata.hr te na Instagramu i Tik Toku.

POGLEDAJTE TRANSFORMACIJU U LIKOVE IZ SERIJE 'DINASTIJA': 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 06.12.2020.

    Ovajj retkoo 🤮🤮🤮

  • Nodi44 06.12.2020.

    Jole dosadan si vise

  • Šunka12 06.12.2020.

    Ja zaista ne kužim šta je kod ovog Petka smiješno,simpatično,lijepo,zabavno itd?Stvarate  od njega neku "zvijezdu" uvijek nešto na silu samo eto da se Petko svidi javnosti.,a on ko mala gica Pepa Pig bidan svjestan  svoje nesvjesti  uživa u toj vašoj lažnoj empatiji,ljubavi ... ... ...  I usput vam se" ruga i" kaže ko ih šiša dok  kuri kuri, meni je dobro😜 Ja sam poznat😜 ja sam na TV-u,ja sam po novinama,ja sam među celebrity elitom,ja sam ugostio Vas,ja govorim o vama,bla bla bla ...dobro meni a dobro i vama E pa  mislim stvarno sebično i jadno😥i onda više ni sam nezna kako da se svidi ljudima pa se počeo oblačiti u žensko e pa  mislim stvarno koja tuga koja lakrdija.Bože🙏 pomozi mu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare