Obavijesti

Video

Komentari 23

Petko i Jole u tandemu: Tko je pobijedio u TikTok izazovima?

Petko i Jole u tandemu: Tko je pobijedio u TikTok izazovima?
2

Dalibor Petko i Joško Čagalj Jole izazvali su jedan drugoga s popularnim izazovima na Tik Toku. Od 'Savage love' plesa do 'hulahup' izazova. Tko bolje pleše, ispija i pjeva, saznajte u novoj epizodi 'Petkomanije'

VIDEO

Jole je rasturio. On je već sa svojim kćerima navikao raditi challenge za TikTok. Bez problema je sve odradio, prirodni je talent, rekao je voditelj Dalibor Petko. U novoj epizodi showa 'Petkomanija' ugostio je svog dugogodišnjeg prijatelja i pjevača. Umjesto klasičnog intervjua, Petko je odlučio provjeriti kako se Jole snalazi u izazovima koji su bliskiji generaciji njegovih kćeri. I nimalo nije razočarao, baš suprotno.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'PETKOMANIJA': Petko napakostio Joli!

Za početak, zagrijali su se s pićem, ali ne onako kako bi svi mi pomislili. Prvi izazov bio je takav da su morali u tri sekunde izgovoriti piće koje im prvo padne na pamet, a nakon toga pjevačicu te sport. Bilo je tu svega, od Severine, Josipe Lisac do viskija i nogometa. A složili su se samo u jednoj stvari. 

 - Najteži su bili izazovi u kojima je bila potrebna naša fizička sprema, odnosno ovi u kojima smo morali nešto podnijeti. Primjerice, popiti gazirano piće u trideset sekundi, pojesti limun. To je baš bila patnja - rekao je Petko. U četiri minute savladali su 11 izazova, od popularnog 'Savage love' plesa, do 'cotton bowl' izazova pa do puhanja balona sa sapunicom. 

Petkova mama i frendice sad su i glumice: Na setu urlale jedna na drugu, čupale si i perike...
Petkova mama i frendice sad su i glumice: Na setu urlale jedna na drugu, čupale si i perike...

Također, Jole je Petku pričao na nekoliko stranih jezika, odnosno, to je pokušao, a Petko je morao pogoditi o kojim se jezicima radi. Zapeo je baš na svima, osim nakon rečenice 'ajde jarane, popij nešto'.

- Najzabavniji je bio 'cotton bowl' izazov. Imali smo povez na očima i morali smo staviti pamuk, odnosno vaticu u zdjelicu. Niti jedna nije upala - rekao je Petko kroz smijeh. Na kraju epizode proglasili su pobjednika. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Petko vs. Jole: Tko je pobijedio u TikTok izazovima? | PETKOMANIJA | Epizoda 5 04:22

- Jole, mislim da si bio bolji u svim izazovima. Čestitam ti. Sad ideš kući svojim kćerima koje su zvijezde na Tik Toku - rekao je Petko. 

Serijal “Petkomanija” dio je jesenske sheme 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE. Gledatelje očekuju uzbudljive transformacije i izazovi, a sve pratite na YouTube kanalu 24sata, Facebooku 24sata, na 24sata.hr te na Instagramu i Tik Toku.

POGLEDAJTE TRANSFORMACIJU U LIKOVE IZ SERIJE 'DINASTIJA': 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno