To je to što me zanima!

Potukli su se, žena je dohvatila nož i njime izbola muškarca?

Netko je umro u susjednom stanu. Dolazi Hitna pomoć i policija, čulo se kako viče susjed koji je jučer izašao ispred zgrade u Zrnetićevoj ulici u zagrebačkom Vrapču...
Vidi originalni članak

Netko je umro u susjednom stanu. Dolazi Hitna pomoć i policija, čulo se kako viče susjed koji je jučer izašao ispred zgrade u Zrnetićevoj ulici u zagrebačkom Vrapču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon svađe koja je izbila u popodnevnim satima muškarca (52) su pronašli mrtvog u stanu na drugom katu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ženu koju policija povezuje s njegovom smrću prevezli su ozlijeđenu u KBC Sestre milosrdnice. Do završetka broja nije bilo poznato težina njezinih ozljeda. Navodno je usred svađe muškarac nasrnuo na ženu te ju počeo tući. Žena se pokušala obraniti te je dohvatila nož koji je bio u blizini. Muškarca je ubola nekoliko puta. Gdje točno kao ni što je bio uzrok njihove svađe za sada nije poznato. Susjedi koji su čuli buku iz njezinog stana ne znaju tko je pozvao policiju koja se ubrzo nakon toga pojavila ispred ulaza u zgradu.

Nekoliko sati tijekom očevida nitko nije smio iz zgrade izlaziti niti u nju ulaziti. Kako neslužbeno doznajemo žena je iz Slavonije. Susjedi su uvjereni da se bavila sumnjivim poslovima. Kažu da su joj u stan često dolazili različiti muškarci.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UBOJSTVO U ZAGREBU Pronašli su mrtvog muškarca u stanu, ženu prevezli u bolnicu

U stan u Vrapču preselila se prije nekoliko godina i od tada tamo živi sama. Izbodenog muškarca viđali su kako s vremena na vrijeme dolazi u stan. Nagađaju da joj je bio partner, no tvrde da nije živio s njom, ali ne znaju gdje je točno stanovao. Prije svega dva tjedna u susjednoj Srbiji muž je nakon svađe nekoliko puta izbo suprugu nožem.

Poginuo je dok je pokušavao pobjeći. Policija još utvrđuje sve okolnosti oko tragedije.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • lilyan 29.12.2017.

    ne znam šta bih komentirala, moji tetak i tetka su oboje bili alkoholičari,stalno su se svađali pred djecom,on je nju često tukao jer je bio fizički puno jači a jednom prilikom kad su oboje bili pijani počeo ju je tući, ona je isto tako zgrabila nož ali samo ga je porezala po ruci, srećom sin je naišao i oteo nož-tko zna šta bi bilo. Sutra kad su se otrijeznili-sve dobro. Moja majka je tisuću puta sklonila sestru kod sebe i molila je da se rastane ali nije ništa postigla.Najdraže im je bilo skupa se opijati.Na kraju su oboje umrli od ciroze jetre ali su trajno uništili živote svojoj djeci.Tako da nitko ne zna šta se krije iza tuđa četiri zida

  • 29.12.2017.

    Ovakog staleža ljudi je uvik bilo i bit će.

  • ministargrci 29.12.2017.

    Na elektricnu stolicu s njom

Komentiraj...
Vidi sve komentare