To je to što me zanima!

Preslatku lasicu Mimi othranili su ljudskim i mačjim mlijekom

Mimi je rođena na Pagu, gdje su je samu i napuštenu našli na kućnom pragu. Udomila ju je medicinska sestra iz Zagreba. Mimi je jako nestašna, ali nekad je prava maza
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odaziva se na ime, zna mi dati pusu, a želi gricnuti sve i svakoga u stanu, kaže Vanda iz Zagreba. Medicinska sestra prije godinu dana udomila je napuštenu lasicu. Mimi se rodila na otoku Pagu, gdje ju je pronašla Sandra. 

 - U nedostatku adekvatnog, Sandra ju je hranila svojim mlijekom, jer je još dojila svoju kćer. Mimi je bila gotovo na umoru i mlijekom ju je uspjela vratiti - opisala je Vanda. Ubrzo je Mimi došla u njezin dom, gdje ju je othranila Vandina mačka. I danas najviše voli jesti mačju hranu. Iako je Mimi zabavna, jako je i nestašna pa ju Vanda ne bi preporučila svakome za kućnog ljubimca.

 - Svaki korak u stanu morate paziti da je ne nagazite, jer je nevjerojatno brza i za tren pod nogama, a sljedeći već na meni ili u drugom djelu sobe. Sve ventilacije su trajno zatvorene, kao i prozori, dok je izvan kaveza. Opreza nikada dosta. Kraj nje nema peglanja, usisavanja, a kuha se vrlo oprezno - kaže Vanda. Ipak, nekad se baš voli maziti, a ponekad ju ljubi po licu. Preslatka Mimi uveseljava svojmi nestašlucima sve Vandine prjiatelje!

 

Šaljite nam i vi svoje slatke videe. Svakog koji objavimo nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna, a najbolji može osvojiti super dron! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare